Eficienta energetica pentru casa si familia ta

Eficienta energetica pentru casa si familia ta

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, Cluj Napoca, Oradea, pompe de caldura, Rotex, Timisoara
Ultima actualizareJoi 21 iulie 2016
Vizualizari973

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eficienta energetica pentru casa si familia ta

Casele moderne sunt de obicei construite la standarde tehnice mult mai bune decât cele construite în urmă cu câteva decenii și sunt mult mai eficiente energetic, în mare parte datorită unei mai bune izolari termică.
Una dintre imbunatatirile în domeniul constructiilor a fost aceea de a face clădiri mai închise ermetic, astfel încât sa retina căldura mai mult timp. Dar există un dezavantaj: casele noastre au nevoie de schimbari regulate de aer pentru a ne menține sănătoși, iar aceasta izolare ermetica poate deveni nociva.
Băile, mașinile de vesela, masina de spalat haine, uscarea hainelor în interior și chiar de respirație noastra produc cantitati uimitoare de umiditate in casele noastre. O familie tipică va produce 10-15 litri de umiditate în fiecare zi! Lasand aceasta problema nerezolvata veți avea probleme cu mucegaiului, acarieni de praf, ajungandu-se în final la astm.
Aerisirea incaperilor prin deschiderea ușilor și ferestrelor este evident mod de a reduce umiditate și de a introduce aer curat, dar dacă faci asta și în timpul iernii, s-ar putea sa sesizezi ca ,,arunci banii pe fereastra,, și ca toată căldura se risipeste.
Datorită accesului la tehnologia moderna, Home Energy vine cu o alternativă ecologică, eficientă și durabilă, și anume pompele de căldură aer-apă produse in Germania de compania ROTEX din grupul DAIKIN.
Ele produc incalzire/racire si apa calda tot timpul anului. Se montează ușor si nu ocupă mult spațiu Predispunerea pentru cuplarea cu panouri solare nu este optionala ci este o dotare standard. Astfel, pe langa producerea de apă caldă gratuita, iarna sistemul face aport la instalația de încălzire intr-un mod automat,tot ca si dotare standard. Energia captată de la soare este gratuită, economia resimțindu-se în buzunarul dumneavoastră.
Utilizând pompele de căldură aer-apă de la Rotex confortul este asigurat, indiferent de anotimp.
Acest sistem, datorita simplitatii solutiei si eficientei ridicate care functioneaza chiar si la temperaturi exterioare de -25 de grade, prezinta avantaje inclusiv fata de clasicele pompe de caldura apa-apa, care au nevoie de foraje si la care instalatia geotermala reprezinta o investitie initiala mare care se recupereaza greu in timp.

Dacă am reușit să vă starnim interesul sau dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați:
Home Energy
Telefon: 0720440220
http://home-energy.ro