6 trucuri pentru decorarea zonei de dining

6 trucuri pentru decorarea zonei de dining

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridesign de interior, mobilier, scaune
Ultima actualizareLuni 14 decembrie 2020
Vizualizari120

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zona de luat masa este una dintre cele mai importante părți ale unei case și trebuie să i se acorde multă atenție, fiindcă acolo primești, de obicei, oaspeți. Multe oferte și propuneri de afaceri sau discuții importante de familie au loc în timpul mesei. Prin urmare, designul sufrageriei are o importanță deosebită. Pentru a fi siguri că și zona ta de dining va fi una perfect amenajată, iată ce ar trebui să ții cont și ce măsuri ar trebui să iei.

1. Adăugă mai multe lumini

Luminile sunt necesare într-o cameră care se vrea primitoare. O sală de mese trebuie să fie perfect iluminată, lucru care poate fi realizat în mai multe moduri. Sunt recomandate atât luminile localizate cât și cele care provin din tavan, de aceea nu ocoli nici lustrele sau plafonierele dar nici lămpile. Acestea pot evidenția cu ușurință zona de dining. Includerea lămpilor în fiecare colț te va ajuta, de asemenea, să creezi o experiență uniformă în întreaga sală de mese. Lumina naturală este la fel de importantă, de aceea, ar fi ideal dacă amenajezi zona de dining lângă o fereastră.

2. Mobilier simplu

Principala atracție a unei zone de dining este masa. Aceasta poate fi din lemn, metalică sau chiar cu o platformă de sticlă. În încăperile mai mici, merge o masă pliabilă, care ocupă mult mai puțin spațiu și lasă suficient loc pentru mișcare. Mesele pliabile sunt foarte populare în casele cu decor mai mic și minimalist. Masa trebuie să fie robustă și durabilă indiferent, din ce material este făcută. Pentru scaune, poți opta pentru scaune dining deosebite pe nordashop.com, care creează un cadru fermecător. O platformă montată pe perete este, de asemenea, la modă, deoarece ajută la economisirea spațiului și conferă o notă modernă.

3. Nepotrivire intenționată

Pentru a crea un sentiment de culoare, încearcă o „nepotrivire“ a culorilor. Acest lucru te va ajuta să creezi un model contrastant în casa ta cu ajutorul covoarelor colorate, al pernelor sau al tapițeriei. Nepotrivirea nu este, întotdeauna, în culori. Poate fi și în forme. Acestea includ tipuri diferite de scaune și modele bizare în candelabre. O nepotrivire între masă și scaune se adaugă, de asemenea, la atracția generală. Ajută la creșterea curiozității în zonă și, de asemenea, mărește nota de modernitate. De asemenea, poți încerca scaune colorate care vor face locul mai jucăuș.

4. Lucrări de artă

Zona de luat masa poate fi decorată cu lucrări de artă, pentru a accentua și mai mult aspectul. Încearcă să incluzi accente de perete, cum ar fi draperii, ceasuri, oglinzi și chiar tapet. Poți include obiectele de colecție, pentru a adăuga prospețime și unicitate în încăpere. De asemenea, dacă ai loc, pune jardiniere cu plante proaspete sau artificiale. Se recomandă ca perdelele să fie luminoase și contrastante. La fel de bine, poți încerca accente din lemn care să lumineze instant camera. Folosirea suvenirelor sau a imaginilor de fundal și a pieselor de spectacol va spori și mai mult frumusețea zonei de luat masa. Alegerea unei statui sau a unei zeități populare este, de asemenea, o idee frumoasă.

5. Adaugă un covor confortabil

Un covor confortabil sub masă va ajuta la accentuarea aspectului unei mese de mese. Poți adăuga un covor luminos și colorat, care să dea o notă contrastantă camerei. Dimensiunea covorului depinde de mărimea mesei. Covorul poate fi fie inspirat de culoarea camerei sau de designul casei. Alege o nuanță complet diferită de culorile camerei, și vei adăuga un factor chic.

6. Investește în decorarea mesei

Este nevoie de o masă bine decorată pentru a adăuga culoare și clasă zonei. Fața de masă este foarte importantă și îmbunătățește aspectul mesei. Indiferent că este vorba despre o masă din lemn sau de una metalică, fața de masă va fi oricum un mare plus pentru zona de dining. Dacă masa ta are o platformă de sticlă, atunci utilizează un suport colorat care să-i reflecte frumusețea și din partea de sus. Pune scaune colorate și tapițerie bogată pe scaune pentru a păstra un aspect vesel. La fel de bine poți folosi un suport pentru lumânări și un coș cu fructe artificiale, pentru a decora masa. Utilizarea de sticlărie și veselă frumoase poate ajuta, de asemenea, la decorarea mesei. Folosește recipiente la modă pentru condimente și vei ieși în evidență.

Sursă foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-sdstm