6 avantaje pe care le ai atunci cand folosesti un program de gestiune a afacerii tale

6 avantaje pe care le ai atunci cand folosesti un program de gestiune a afacerii tale

Detalii

CategoriiEconomie, IT
Taguriprograme gestiune
Ultima actualizareMiercuri 8 iulie 2020
Vizualizari394

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand ai o afacere, iti doresti ca totul sa mearga ca pe roate, iar atentia sa-ti fie canalizata spre imbunatatirea si cresterea business-ului. Totusi, exista o serie de sarcini administrative si de management care iti consuma din timp si nu te lasa sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important. Din fericire, poti rezolva asta folosind un program de gestiune restaurant, hotel sau magazin. Iata principalele 6 avantaje ale unui astfel de software!

1. Gestionarea intregii activitati utilizand un singur program

Cu ajutorul acestei solutii, iti pot gestiona intreaga activitate: stoc, vanzari, liste de achizitii, mod de lucru, loializare clienti, statii de preparare, gestiuni separate si centralizate, tehnici de marketing pentru un restaurant, magazin sau hotel si multe altele.

2. Scapi de grija rezervarilor dublate

Utilizand modului de rezervari al programului de gestiune, nu mai ai grija hartiilor si a rezervarilor dublate, deoarece modul in care se preiau rezervarile este modern, 100% online. Astfel, vei elimina dublurile si incurcaturile la mese, respectiv la receptie. Toate informatiile vor fi centralizate intr-un singur loc si verificabile in orice moment de intreaga echipa. Masa sau camera poate fi alocata atat imediat dupa preluarea rezervarii, cat si mai tarziu.

3. Oferi clientilor multiple optiuni de plata

In ziua de azi, clientii isi doresc flexibilitate, ceea ce presupune si posibilitatea platii prin diferite metode. Un astfel de program iti da posibilitatea de a incasa plati facute cu numerar, card, tichete, vouchere sau puncte. Optiunile alese depind numai de dinamicitatea afacerii tale.

4. Gestiunea inventarului

Un astfel de soft pentru HoReCa este cea mai usoara metoda de gestiune a inventarului. Poti folosi numeroase atribute si filtre cu ajutorul carora vei putea lua deciziile corecte atunci cand faci achiztii. Informatiile se actualizeaza in timp real, iar tu vei avea in permanenta controlul asupra produselor din stoc. Numararea si raportarea este automata, iar stocul poate fi descarcat direct.

5. Rapoarte detaliate si in timp real

Vei putea urmari vanzarile in functie de parametrii pe care ii consideri importanti: clienti, perioade de timp, categorii, sume sau produse. Asadar, poti monitoriza produsele si forta de vanzari, afla inventarul, urmari miscarile de marfa intre gestiuni si multe alte date pe care le poti verifica si compara in timp real. Asta te ajuta sa observi ce functioneaza si ce nu. Poti seta etaloane de performanta si descoperi eventuale probleme inainte ca acestea sa devina serioase sau chiar ireversibile.

6. Poti urmari peformanta angajatilor

In fiecare dimineata vei primi pe email un rezumat complex al zilei precedente. Acest rezumat va prezenta cat s-a vandut, ce vanzari a facut fiecare membru al echipei, intre ce ore si alte detalii. Prin urmare, vei putea urmari performanta echipei si avea o imagine clara a evolutiei angajatilor.

Pe langa toate avantajele prezentate in acest articol, este bine sa stii ca programele de gestiune a afacerilor sunt simplu de folosit, se invata rapid, au un cost accesibil, sunt stabile, nu necesita interventii repetate, iar suportul si asistenta sunt oferite 24/7.

Sursa foto: pixabay.com/photos/student-typing-keyboard-text-849825/