Cum sa iti indrepti parul

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricoafor, Cum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari6205

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primul pas inainte de a folosi o placa de indreptat parul este sa ai parul neted si curat. Acest lucru se poate realiza prin spalarea parului cu sampon si balsam. Fiecare foloseste o marca diferita, in functie de tipul de par si de stil.

O data ce parul este spalat, prima data trebuie sters cu un prosop, iar apoi uscat foarte bine cu ajutorul unui uscator de par. Exista cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmezi pentru a-ti indrepta parul mai usor. Nu este indicat sa iti invarti parul in toate partile in timpul uscarii, caci acesta se increteste si se face mai greu de indreptat.

Acum este momentul sa iti pornesti placa de indreptat parul, ce se va incalzi destul de repede. O data ce parul tau este uscat, este usor sa il imparti in sectiuni, majoritatea fetelor il impart in 3. O data ce parul este imparit, ai nevoie de o banderola care sa tina separat celelalte sectiuni, pentru a te putea concentra asupra uneia.

Prima data trebuie pieptanata sectiunea de par, pentru a te asigura ca parul nu este incalcit. Dupa ce este bine periata, poti incepe indreptarea parului. Cand folosesti placa de indreptat parul, incepe de la baza parului, cat mai aproape de scalp, dar ai grija sa nu te arzi. Incet, trage de placa pe toata lungimea parului. Ca si atunci cand calci o haina, cu cat te misti mai repede, cu atat mai putin drept va fi. Daca ai aceasi viteza ca la pieptanarea parului, inseamna ca te misti prea repede.

Dupa ce ai terminat cu prima sectiune, treci la urmatoarea si foloseste aceeasi pasi. Nu uita sa piepteni fiecare sectiune inainte de indreptare. O data ce ai terminat cu ultima parte, parul tau ar trebui sa fie neted si drept. Daca doresti, la sfarsit, poti aplica o crema pentru par, dar numai la varf, nu si la baza parului. Daca folosesti crema sau orice al product la baza parului, acesta va arata gras si murdar.