Cercei pentru urechi sensibile

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12976

Voteaza & Distribuie

Descriere



infectie cercei


infectie cercei



Ai experimentat vreodata mancarime, umflare si durere atunci cand ai purtat o anumita pereche de cercei, in special care sunt confectionati din metal ieftin? Daca da, sunteti unul dintre marea parte a oamenilor care au urechi sensibile.


Piercingul in ureche este declarat cel mai frecvent tip de piercing din intreaga lume. Femeile adora sa-mi cumpere diferite tipuri de accesorii pentru a-si imfrumuseta aspectul si tinuta. Cu toate acestea, mai mult de cincizeci la suta dintre femei au urechi sensibile si dezvolta o alergie sau un fel de infectie atunci cand incearca un nou tip de cercei, in special cei comercializati la preturi foarte mici. Acestea experiementeaza mancarime, durere, roseata si uneori sangerare in zona gaurii urechii. Din cauza acestor probleme, devine o sarcina dificila sa gaseasca cerceii perfecti, care nu le produca niciun fel de infectie sau disconfort. Cu toate acestea, exista vesti bune pentru aceste persoane, care pot gasi o varietate de cercei pe piata special creati pentru urechi sensibile.


Cei mai potriviti cercei pentru urechi sensibile

Alegerea celor mai potriviti cercei se face in functie de nivelul de sensibilitate al fiecaruia. Cerceii din nichel, care sunt frecventi prezentati ca cercei din otel inoxidabil, sunt cauza cea mai comuna a alergiilor aparute la urechi sensibile. Cele mai multe dintre bijuteriile ieftine pe care le cumparam sunt fabricate din nichel, asadar este mai bine pentru persoanele cu urechi sensibile sa evite bijuteriile realizate din acest material. Cu toate acestea, desi persoanele care au piele sensibila nu pot sa-si puna cercei ieftini in mod regulat, pot totusi sa-i poarte o zi sau doua. Unii spun ca aplicarea alcoolului pe lobul urechii inainte de a purta cercei impiedica problemele in cauza. Aplicarea unguentului "polysporin" pe zona gaurii urechii poate reduce, de asemenea, sansele aparitiei unei infectii.




cercei pentru urechi sensibile


cercei pentru urechi sensibile



Desi alcoolul si polysporinul au ajutat multi oameni, acestea nu functioneaza la fel pentru toata lumea. Persoanele care au o sesibilitate a urechilor severa nu vor gasi niciun remediu in aceste metode. Daca ca incadrati in aceasta categorie, puteti incerca sa purtati cercei hipoalergenici. Acestia nu sunt foarte scumpi si sunt disponibili in aproape toate magazinele de bijuterii. Daca intampinati probleme in gasirea cerceilor hipoalergenici intr-un magazin local, apelati pe internet, deoarece exista multe site-uri online care vand aceste tipuri de cercei.



Urmatoarea optiune in ce priveste cerceii pentru urechi sensibile sunt cei din argint sau aur. Cerceii din aur si argint se gasesc si acestia in diverse modele inovatoare. Desi cerceii din aceste metale sunt mai scumpi, este profitabil sa investiti in cateva perechi daca ii considerati potriviti pentru urechile voastre sensibile. In afara de acestia, se pot incerca, de asemenea, cerceii magnetici, care sunt un tip nou de cercei, gasiti cu usurinta pe piata.



Desi bijuteriile de aur si argint se potrivesc celor mai multi oameni, cei care au urechi extrem de sensibile pot dezolta infectii chiar si cu aceste metale. In aceste conditii, se poate opta pentru cercei din niobiu si platina. Niobiul este un metal care folosit in instrumente chirurgicale, multi oameni cu urechi sensibile raportand ca nu dezvolta niciun fel de infectie dupa utilizarea acestuia. Mai mult decat atat, cerceii din niobiu sunt disponibili in diferite culori si modele unice care arata cu adevarat atractiv. O alta optiune este sa folositi cercei eleganti din platina, dar acestia sunt foarte scumpi si nu oricine isi poate permite


Alte optiuni de cercei pentru urechi sensibile

Cerceii din plastic sunt o alternativa buna daca ai urechi sensibile, in cazul in care alte tipuri de bijuterii nu ti se potrivesc. Cu toate acestea, daca nu va place ideea de a purta cercei din plastic, o alta optiune este sa folositi „dispozitive" de prindere a cerceilor de plastic, acestea dandu-va siguranta ca metalul nu intra in contact cu urechile voastre. In afara de acestea, avand mai multa grija de piercingurile voastre precum si de cercei veti avea siguranta ca nu va veti alege cu niciun fel de infectie. Schimbati-va cerceii in mod regulat, si daca este aveti posibilitatea cumparati-va un dispozitiv de curatare cu abur pentru a scapa de bacteriile provocatoare de infectii depuse pe bijuterii.