Ce bijuterii se poarta in 2011?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12006

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nimic nu face o femeie mai fericita decat gandul de a-si achizitiona o noua bijuterie, care poate transforma o tinuta „stearsa" intr-una foarte sic. Nici un alt accesoriu, fie ca este vorba de tocuri, curele, genti sau esarfe, nu poate transforma aspectul unei tinute la fel de mult ca o bijuterie frumoasa. Tendintele de bijuterii in 2011 estimeaza ca bijuterii mari si indraznete. Bijuteria potrivita este ca o piesa costisitoare de arta, conferind eleganta si rafinament.

Tendinte de bijuterii in 2011

Coliere „statement" Aceste bijuterii este foarte la moda in acest an si cel mai bun mod de a purta acest accesoriu este sa-l asortezi cu haine in colori neutre si puternice. Colierele „statement" sunt mai mari si mai indraznete in acest sezon, cu pietre uriase si modele funky. Un amestec de metale cum ar fi bronz, argint si aur va fi punctul de maxima luminozitate in acest sezon. Alegeti un colier „statement" sau un colier „bib" (la baza gatului) ale caror design este inspirat de triburi africane pentru a avea un impact vizual maxim.

Spre deosebire de sezonul trecut, care era focusat doar pe pietre pretioase cum ar fi rubine si smaralde in colierele „statement", tendintele de bijuterii in 2011 se concentreaza pe mai multe pietre colorate si semipretioase, variind de la ametist, granat, coral si tourmaline (un tip de cristal). Se poarta colierele „statement" la baza gatului. Un colier „bib" cu un amestec de pietre este perfect pentru acest sezon si multe case de design, cum ar fi TopShop si Max and Chloe au o asemenea colectie.

Bratari multiple si fixe

Ultimele tendinte in bijuterii din primavara anului 2011 prezic ca bratarile si mansetele vor fi foarte populare. Dar nu purta o singura bratara din set. Trebuie sa le porti impreuna pentru a crea un look sic si casual. Cea mai buna alegere cand porti o bratara stratificata este ca o asortezi cu o rochie de vara sau blugi skinny. Acest look a fost vazut la mai multe celebritati, precum Drew Barrymore si Sarah Jessica Parker.

Creeaza-ti un look unic purtand bratari de diferite culori intr-un amestec de metale. Bratarile fixe uriase sunt, de asemenea, foarte populare in acest sezon, putand alege pe cele din pietre semipretioase, piele si chiar din plastic. Bratarile handmade cu textura neobisnuita in aur mat si finisaj trandafiriu iti confera instant un look sofisticat si elegant. Lucrul de retinut atunci cand pui in aplicare aceasta tendinta este sa porti cel putin 12-15 bratari. Acestea ar trebui sa fie de diferite culori si modele pentru a da un aspect cat mai eclectic.

Lanturi cu mai multe siraguri Cel mai bun mod de a da culoare unui costum simplu este sa-l porti cu un lant cu mai multe siraguri. Este una dintre cele mai mari tendinte de bijuterii in acest sezon, pe care nu ai cum sa o ratezi. Lanturi individuale pot fi si ele purtate impreuna pentru a crea aspectul unui lant stratificat. Acest lucru va va oferi mai multa flexibilitate in ceea ce priveste aspectul pe care doriti sa creati.

Cand alegeti un lant cu siraguri multiple, incercati sa gasiti o bijuterie care are o varietate de elemente de design si texturi. Lanturile din argint cu perle si margele de cristal sunt extrem de populare in 2011. Lanturile cu multiple siraguri cu pene, panglici, ciucuri si perle sunt si ele la mare cautare in acest sezon. Pentru un pranz casual cu prietenii, va puteti asorta un tricou alb simplu cu un unic colier mixt stratificat. Daca gasiti o piesa care are sticla, cristale Swarovski, pene si dantela, atunci ar trebui sa-l achizitionati cu siguranta.

Modele de cercei si inele in 2011

Cercei candelabru Femeile carora le place cerceii care atarna trebuie sa se bucure de tendintele in bijuterii 2011, care se intorc spre cerceii candelabru. Dupa ce au fost indepartati de pe scena modei anul trecut, cerceii candelabru au revenit puternic in acest an. Cerceii acestui sezon sunt lungi, ajungand aproape de umeri. Se poarta cei cu pietre semipretioase, margele de sticla si diamante netaiate. Aveti grija la piesele in nuante profunde si culori stralucitoare ca mov, portocaliu, albastru cobalt si verde. Aceste culori de primavara sunt potrivite pentru seara si puteti asorta o pereche de cercei candelabru cu o rochie lunga eleganta sau o rochie „cocktail". Cercei mari rotunzi cu diamante, sculpturi in metal si pene sunt, de asemenea, bijuterii populare in primavara-vara anului 2011.

Inele cocktail O tendinta in bijuterii care a durat mai multe sezoane este inelul cocktail. Un inel cocktail este o bijuterie ce nu trebuie sa lipseasca nici unei femei, iar in acest an accentul se pune pe motive animale si flori. Inelele cocktail cu multiple pietre colorate si modele funky unice sunt noua moda.

Motive ca fluture si trifoi sunt stiluri sunt foarte populare. De asemenea, puteti experimenta pietre colorate diferite ca peridot, acvamarin si coral in loc de safire si smaralde. Inelele cocktail care sunt suficient de mari pentru a atinge articulatiile degetelor sunt cea mai buna alegere. Metale precum aurul si argintul sunt populare, dar puteti incerca, de asemenea, bronz si cupru ca o optiune mai ieftina.

Cunoscand aceste tendinte de bijuterii in 2011, veti avea siguranta ca veti purta doar piese de bijuterii la moda. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa tineti minte este sa purtati doar o bijuterie la moda intr-un anumit moment. Nu purtati bratari multiple cu un colier „statement". Doar o singura bijuterie este suficienta pentru a fi in ton cu ultimele tendinte.