Tensiometru de brat

Tensiometru de brat

Detalii

Telefon
0359805040
Pret
255 LEI
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
924

Voteaza & Distribuie

Descriere

Datorită progresului tehnologic din ultimii ani, cât și a evoluției domeniului medical, acum există posibilitatea ca fiecare persoană să își măsoare constant tensiunea din confortul propriei case, în orice moment dorit. Indiferent dacă există diverse probleme de sanatate sau nu, este de o importanță vitală ca oamenii să fie la curent cu starea lor într-un moment sau altul.
Astfel, datorită unuitensiometru de brat de calitate înaltă ce dispune de cele mai moderne metode de măsurare, examinarea tensiunii se poate realiza în doar câțiva pași simpli.
Tensiometru de brat digital Tensoval duo control II Un bun exemplu în acest sens este reprezentat de tensiometrul Tensoval duo control II. Acest produs revoluționar se diferențiază de alte dispozitive din aceeași categorie datorită celor două metode bine-cunoscute, eficiente, de măsurare a tensiunii, care în acest caz sunt combinate eficient: metoda Korotkoff și metoda oscilometrică.
In timp ce majoritatea tensiometrelor automate utilizeaza exclusiv tehnologia oscilometrica, tehnologia Duo Sensor foloseşte complementar principiul de masurare Korotkoff, de maxima precizie, utilizat şi de catre medici pentru masurarea tensiunii arteriale.
Astfel, se pot face rapid verificări profesionale ale tensiunii arteriale, cât și a pulsului. Aparatul este complet automat, ceea ce va transforma măsurarea tensiunii într-un proces extrem de simplu.
Tensiometru de brat digital Omron M3 Cu toate acestea, tensiunea poate varia fără a indica o problemă de sănătate. Tocmai de aceea, noul tensiometru de brat Omron M3 include o funcție specială prin care se poate afla valoarea medie dintre ultimele trei măsurători, atâta timp cât acestea sunt efectuate la o diferență de 10 minute.
Astfel, utilizatorul poate observa care este tensiunea sa medie cu ușurință. Mai mult, tensiometrul Omron M3 dispune de o funcție cu ajutorul căreia se pot memora până la 60 de măsurători, inclusiv data exactă la care acestea s-au efectuat. Simultan, acest produs bazat pe tehnologia revoluționară „IntelliSense” ajută la o reglare corespunzătoare a manșetei.
Tensiometru de brat mecanic Moretti DM345 În final, modul de manevrare, dar și materialele din care este realizat, contribuie la creșterea calității unui tensiometru. In cazul tensiometrului mecanic Moretti DM345 Cromat, care dispune de manometru la pară, aceste cerințe sunt întâlnite. Manșeta este realizată din nylon și include un inel metalic care este extrem de util în momentul fixării pe braț, ce devine mai comodă.
Simultan, sistemul de prindere de tip velcro oferă un plus de confort și ușurință în utilizarea acestuia.
În concluzie, se poate afirma că deținerea unui tensiometru de brateste extrem de utilă. Atâta timp cât se au în vedere anumite aspecte legate de funcționalitatea acestuia, fiecare persoană poate beneficia de un astfel de dispozitiv întrucât este un mod sigur, simplu și rapid de verificare a tensiunii.