Trendul rochiilor in vara aceasta

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1432

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rochiile ca reprezentant esential al sezonului de vara, ne impun ca shopping-ul sa devine o activitate primordiala, dar alaturi de o relaxare binevenita si de un joc al imaginatiei. Nu conteaza ce model cautam. Fie ca vrem mini, sau midi sau maxi, fie ca le dorim conice sau in clos, fie ca le dorim din materiale pretioase pentru o seara, fie intre prieteni, fie romantica, este foarte usor sa obtinem ce dorim bazandu-ne atat pe magazinele din marile centre comerciale, dar si pe accesarea site-urilor de haine online.

Stim ca nu vom putea zice niciodata ca garderoba noastra este completa, si de aceea diversitatea de modele pe care le gasim la preturi accesibile ne atrag pe de o parte la shopping, iar pe de alta parte ne dau dreptate. Rochiile sezonului 2013 sunt diversificate din punct de vadere al croiului, dar si al nuantelor, imprimeurilor si materialelor. O rochie din dantela, pun in evidenta look-ul special atat de necesar in multe ocazii. Pentru o rochie de seara, croiul lejer ne face sa ne simtim libere, stapane pe situatie, atragatoate, atuul rochiilor din acest sezon. Trebuie sa ne bazam pe imprimeuri variate pornind de la cele abstracte sau inspirate din forme diferite, dar si pe texturi care garanteaza confortul intr-o perioada atat de calduroasa, cum este voalul.

Dungile au fost readuse trend in aceasta vara, dupa ce a stat o perioada in umbra. Atat cele orizontale, cele vericale dar si cele diagonale, se poarte in acest sezon, alaturi de insertii dar si de monocromatismul alb-negru.