Dupa Evenimentul Muzical “Vis de Iarna” va urma Concursul National de Pian Musica Mundi 2017

Detalii

CategoriiCultura
Taguricolinde, Muzica
Ultima actualizareMiercuri 21 decembrie 2016
Vizualizari1331

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa Evenimentul Muzical “Vis de Iarna” va urma
Concursul National de Pian Musica Mundi 2017

Şcoala de Muzică Boem Club în parteneriat cu Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane şi pianine acustice, au organizat sâmbătă şi duminică, 17-18 decembrie 2016, Evenimentul intitulat "Vis de Iarnă". Concerte, testări de piane şi abilităţi muzicale la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română pentru toţi pasionaţii de muzică.
Pe parcursul celor doua zile s-au derulat multe activitati muzicale, la care au participat copii si adulti deopotriva, muzica aducandu-i aproape pe unii de ceilalti. Pe fondul apropierii sarbatorilor de iarna, s-a derulat si proiectul “Colinde in familie”, prin intermediul caruia, multi dintre participanti au avut posibilitatea sa cante alaturi de cei dragi, in fata unui auditoriu numeros.
Totodata, Boem Club Pianos i-a surprins pe participanti prin pianele si pianinele acustice deosebite pe care le-a expus, pianine marcile Steinberg, Perzina, insa si pianine reconditionate, accesorii de ultima ora si sisteme silent care pot fi montate pe orice tip de pianina sau pian acustic, pentru a ii ajuta pe cei care doresc sa studieze pastrand touche-ul de pian acustic, cand cei din jurul lor doresc liniste.
La sectiunea de concerte au participat copii incepand cu varsta de doi ani, fara limita superioara de varsta; fiecare interpret a cantat muzica preferata, la instrumentul preferat, intr-o atmosfera plina de sarbatoare si voie buna. O parte dintre spectatori, incurajati de interpretarile de pe scena au participat la testarile abilitatilor muzicale.
Mos Craciun i-a premiat pe toti cei care au avut curajul sa isi infrunte temerile si sa cante din voce sau la un instrument, cu diplome, medalii si alte surprize. Toti cei prezenti au avut posibilitatea sa isi impartaseasca experienta de pe scena la cocktailurile de la finalul fiecarui concert.
“Cele doua zile de muzica si voie buna, la care au participat peste 600 de persoane, ne arata din nou, ca la fiecare eveniment, ca muzica este un limbaj universal, care nu tine cont de varsta, limba sau orice fel de alte aspecte innascute sau dezvoltate in timp, si ca, tot ceea ce conteaza este emotia faptului de a impartasi si de a fi muzica.” Claudia Atanasoae, Director Boem Club
Urmatorul eveniment major pe care il va organiza Boem Club Pianos va fi Concursul National de Pian Musica Mundi, care va avea loc in Bucuresti la sfarsitul lunii martie 2017; in cadrul acestui concurs pot participa copii si tineri cu varstele cuprinse intre 6-18 ani, la sectiunile de amatori sau profesionisti. Premiul ce mare la sectiunea profesionisti este o pianina in valoare de 5000 de euro, iar la sectiunea amatori o pianina in valoare de 3000 de euro. Data limita de inscriere la concurs este sfarstiul lunii februarie 2017.
Parteneri: www.boemclub.ro, Bol Pianos, Liliac Wine, Cash and Candy, Perzina, Steinberg
Parteneri media:Ziarul Bursa, Ziarul Ultima Ora, www.sapteseri.ro, www.B24Kids.ro, www.copiisimamici.ro, www.suntparinte.ro, www.bucuresteni.ro, www.roportal.ro.

Despre Scoala de Muzica Boem Club
Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 750 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza,lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.Scoala de MuzicaBoem Club are 3 sedii, in 3 zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Cotroceni-Drumul Sarii) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 45 de profesori, absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.
Despre Boem Club Pianos
Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, si-a extins oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.Magazinul se deschide ca urmare a incheierii parteneriatului intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine si cca. 150 de piane cu coada.