Top 5 ținute de primăvară la care să porți adidași

Detalii

CategoriiShoping
Taguriadidasi, Incaltaminte
Ultima actualizareMiercuri 29 aprilie 2020
Vizualizari801

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odată cu venirea primăverii, garderobele suferă modificări notabile, prin înlocuirea puloverelor groase cu topuri înflorate și a pantalonilor cu fuste din materiale fluide. Cu ajutorul obiectelor vestimentare ideale pentru sezonul cald, putem obține ținute interesante, potrivite atât pentru ieșiri în oraș, cât și pentru job sau evenimente formale. Ce ai spune, însă, să renunți la pantofii cu toc în favoarea unor adidași, pentru un look cool și îndrăzneț? Iată în ce combinații stilistice poți să porți adidașii în lunile de primăvară:

Fuste plisate și adidași

Fustele sunt printre primele piese vestimentare pe care abia așteptăm să le scoatem la lumină după o iarnă grea. Acestea reprezintă obiecte extrem de adaptabile, care pot fi purtate alături de topuri înflorate, cămăși office sau tricouri simple, din bumbac, astfel încât să te bucuri de cele mai moderne ținute. Cu toate acestea, o fustă plisată, în nuanțe pastelate, poate să fie combinată și cu o pereche de adidași, care să-ți ofere confortul de care ai nevoie. Poți să adaugi ținutei un sacou masculin și ai creat un outfit perfect pentru birou! Găsești adidași pe epantofi.ro, de unde îți poți alege modelul preferat, în funcție de culoare sau model și care să se potrivească de minune cu o fustă elegantă.

Rochii midi și adidași

Din dressingul unei femei elegante nu lipsesc rochiile midi, care pot fi purtate primăvara în numeroase combinații. Pentru o zi de muncă sau o plimbare în parc, poartă o rochie midi alături de o jachetă de piele și renunță la pantofii cu toc, în favoarea unei perechi confortabile de adidași. Vei obține un look modern, care nu se va demoda prea curând și care îți va oferi confort pe timpul zilei. Dacă nu vrei să dai greș, indiferent de modelul și croiul rochiei, alege o pereche de adidași negri sau albi, care se potrivesc cu orice.

Jeanși și adidași

Jeanșii sunt populari indiferent de vârstă sau de forma corpului, așa că nu au cum să-ți lipsească din garderobă. Fie că preferi modele simple, în nuanțe de albastru sau negru, jeanșii arată cel mai bine cu adidași! Îi poți asorta cu un tricou simplu sau cu imprimeu, cu un pulover subțire sau cu o cămașă albă, în funcție de locul în care mergi și nu vei da greș!

Salopetă și adidași

Unul dintre cele mai cool itemuri pe care trebuie să-l ai în garderobă este salopeta, pe care o poți purta în fiecare primăvară. Salopetele se găsesc în numeroase modele și culori, astfel încât să o găsești pe cea care te avantajează, fiind comode și simplu de asortat. Asociază salopeta cu adidași, pentru un look relaxat, sau cu o pereche de pantofi stiletto pentru un eveniment formal.

Costum uni și adidași

Atât în rândul bărbaților, cât și în rândul modei feminine, combinațiile de haine elegante cu pantofi sport nu fac parte din stilul extravagant, ci au devenit o normalitate. Astfel, outfiturile formale, formate din costume uni elegante și adidași sunt extrem de cool și pot fi purtate la orice eveniment. Această idee vine în ajutorul femeilor care nu iubesc tocurile sau nu se simt confortabil să le poarte și aleg o pereche de adidași comozi și moderni.

Cele mai fresh ținute de primăvară pot fi compuse cu ajutorul pantofilor sport, așa cum sunt modelele Adidas Superstar, cel mai popular model al brandului. Află 7 lucruri interesante despre adidas superstar, o adevărată vedetă în industria încălțămintei sport!

Sursa foto: pexels.com/photo/woman-wearing-white-high-top-shoes-1021145/