Top 5 destinații de city break în România alături de prieteni

Detalii

CategoriiTurism
TaguriBrasov, Bucuresti, city break, Constanta, Iasi, Romania, Sibiu
Ultima actualizareLuni 29 ianuarie 2024
Vizualizari559

Voteaza & Distribuie

Descriere

Planifici un city break alături de prieteni, dar nu știi încă unde să mergi? Află în continuare ce opțiuni ai pentru excursii în orașe din România, unde să te distrezi și să vizitezi atracții naturale, obiective culturale și istorice. Pregătește-ți bagajele și pornește la drum!

City break în Sibiu


Sibiu, cunoscut și sub numele de "Perla Transilvaniei", este un oraș cu o bogată istorie și cultură, ce a fost capitala culturală europeană în anul 2007. Acesta impresionează prin arhitectura sa medievală, cu clădiri colorate și piețe pitorești. Printre atracțiile turistice de top se numără Muzeul Național Brukenthal, Turnul Dulgherilor, Parcul Cetății, Muzeul Astra din rezervația naturală Dumbrava Sibiului. Descoperă alături de prietenii tăi un oraș vibrant, gazda a numeroase evenimente culturale și festivaluri. Printre cele mai populare se numără Festivalul Internațional de Teatru, care adună anual mii de spectatori și artiști din întreaga lume.

City break în Brașov


Brașovul este unul dintre cele mai populare orașe pentru un city break, cu o bogată istorie și arhitectură medievală care atrage vizitatori din întreaga lume. Biserica Neagră, Strada Sforii, Piața Sfatului, Bastionul Fierarilor sunt doar câteva dintre obiectivele turistice ale unui oraș cu trecut fascinant și atmosferă vibrantă. Înconjurat de munți și păduri, Brașovul oferă, de asemenea, multe oportunități pentru activități în aer liber, de la drumeții montane la sporturi de iarnă. Alege împreună cu prietenii tăi excursii la Bran, Peștera, Măgura, Fundata ca să descoperiți frumusețile regiunii.

City break în Constanța


Constanța este o destinație pentru un city break în orice anotimp, pentru că vă oferă istorie, cultură și distracție la malul mării. Vizitează alături de prietenii tăi muzeele orașului, Delfinariul, orașul vechi, portul turistic. Plimbați-vă pe faleza de la Cazinou, mergeți cu vaporul în larg, petreceți până-n zori în cluburile din Mamaia. Explorați frumusețile Dobrogei, cu sate pitorești, lacuri feerice, podgorii, rezervații naturale și locuri ideale pentru sporturi nautice.

City break în Iași


Iași, cunoscut și ca "Orașul celor șapte coline", reprezintă o destinație perfectă pentru un city break. Bogată în istorie și cultură, această cetate a Moldovei are multe de oferit turiștilor, de la obiective turistice impresionante, până la o gastronomie delicioasă și evenimente de nivel internațional. Veți fi impresionați de frumusețea peisajelor, de tradițiile satelor din regiune, de mănăstiri și biserici, adevărate bijuterii arhitecturale. Vizitați Castelul de la Miclăușeni, Palatul Cuza de la Ruginoasa, situl arheologic de la Cucuteni.

City break în București


Un city break în București este ocazia perfectă pentru a descoperi principalele atracții ale orașului. Palatul Parlamentului, considerat a fi cea mai mare clădire administrativă din lume, impresionează prin dimensiuni și arhitectură. Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" vă invită la o călătorie în timp, ca să admirați case tradiționale din toate regiunile țării. Evenimente sportive și culturale, festivaluri și concerte, târguri și expoziții - capitala vă oferă mereu atracții pentru un weekend memorabil. Colindați prin parcurile orașului, plimbați-vă pe străzile ce spun poveștile Micului Paris, bucurați-vă de un city break în București, destinație excelentă în orice anotimp.

Inspiră-te din sugestile prezentate și propune-le prietenilor tăi un city break în România, pentru relaxare și distracție. Aveți la dispoziție promoții atractive și mijloace inteligente de plată, ca să achiziționați pachete turistice avantajoase. Folosește un card de cumpărături fără dobândă* precum CardAvantaj. Astfel beneficiezi de plăți eșalonate, cu dobândă zero* la hoteluri, restaurante, servicii turistice, produse și servicii auto-moto, combustibil, articole pentru hobby și activități de timp liber.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.