Tablouri Pe Numere sau cum sa pictezi relaxat

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriPictura
Ultima actualizareLuni 9 martie 2020
Vizualizari746

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conceptul de DIY sau do it yourself a inceput sa prinda si mai mult contur si interes pentru publicul roman. Suntem mai mult interesati de a gasi solutii si alternative pentru ca prin pasiune, imbinand utilul si placutul sa obtinem un produs practic. Este si cazul tablourilor pe numere, devenite tot mai populare in ultima vreme. Sa lamurim mai intai de toate ce sunt acestea. Inventivitatea atinge cote maxime, asta pentru ca ceea ce pare dificil de facut si nu pentru oricine s-a transformat in arta accesibila pentru publicul larg. O demonstreaza tablourile pe numere. In fapt, acestea sunt panza de canvas pe suprafata carora regasim o schema, o schita a tabloului, numerotata astfel incat fiecare numar corespunde unei culori. Respectand aceasta corespondenta, aplicand cu rabdare culorile, tabloul prinde contur si devine imaginea perfectiunii ce nici nu da de banuit ca a fost pictat de un amator.

Tabloul pe numere, activitatea ta echivalenta cu un refugiu

Pasiunile pe care le avem sau pe care le descoperim de-a lungul timpului sunt un motor al starii de bine. Ne refugiem in muzica, in dans si de ce nu chiar in pictura. In varianta propusa de tablourile pe numere, este cu atat mai usor pentru oricine sa inceapa o astfel de aventura. Este o terapie a culorilor, a relaxare si o incantare in acelasi timp. Surprinzator, insa o astfel de activitate poate fi punct comun cu adolescenti sau copii de orice varsta, cand a lucra impreuna inseamna a petrece timp de calitate impreuna. Poate fi calmul de care are nevoie oricine, refugiul lui sau al ei, in orice zi sau din cand in cand. In orice caz, este o forma de arta de care se bucura ochii si mintea, pentru ca se reconecteaza cu frumosul si lasa, pentru moment, grijile si stresul deoparte.

De unde cumperi tablouri de acest gen

Magazinele online sunt ofertante in acest sens. O recomandare este Tablouripenumere.ro. Unul din avantaje aici se refera la diversitatea de tablouri, la tematica potrivita pentru orice varsta – natura, categorii special dedicate pentru barbati, femei sau copii, flori, peisaje, orase etc. Pretul este unul fix, acelasi pentru toate variantele. Ori la final, ceea ce a fost o placere sa pictezi, poate fi la fel de bine si tabloul pe care il expui, inramat pe perete. Satisfactia de a fi lucrat cu propriul efort la ceea ce multi admira atunci cand iti trec pragul este validarea muncii tale de pictor amator.

O comanda realizata aici inseamna un kit achizitionat ce cuprinde tot ce ai nevoie, anume panza, culorile, dar si setul de pensule. Nu ai nevoie de nimic in plus pentru a duce la bun sfarsit tabloul. Kitul complet este ambalat corespunzator, ambalajul premium asigura ca pana la destinatie continutul este intact. Transportul este gratuit, indiferent de locatia ta, oriunde in tara, in orase sau sate. In plus, livrarea este una rapida, de 24-48 de ore maximum, din momentul in care comanda ta este procesata. Detalii, preturi si asistenta la comanda pot fi obtinute accesand pagina tablouripenumere.ro