Primul centru comercial modern din Targoviste

Detalii

CategoriiInchiriere biciclete
TaguriConstructii, Targoviste
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari11515

Voteaza & Distribuie

Descriere

Westhill Development Ltd a anuntat in 22 Mai 2008, in cadrul unei conferinte de presa organizata in Targoviste, lansarea oficiala si inceperea lucrarilor de constructie pentru proiectul Crizantema Plaza.
„Acest centru comercial international, creat la nivelul celor mai inalte standarde europene, va aduce un nou stil de viata si de shopping, fapt indisponibil pe plan local pana in momentul de fata", a declarat Andrei Panculescu, Director Westhill Romania.
Cu o suprafata de aproximativ 35.000 mp spatiu net pentru zona de retail, impartita pe doua niveluri, parter si etaj, plus o parcare cu peste 1000 de locuri, Crizantema Plaza va oferi o gama larga de branduri internationale si locale. Parterul centrului comercial va include un hipermarket, magazine cu electrocasnice, mobilier pentru interior, articole sport si alti retaileri.

Etajul, prevazut cu cinema multiplex, sali de bowling si food court, va fi o destinatie potrivita pentru relaxare, dining si distractie.
Centrul comercial se va deschide la sfarsitul anului 2009 si va fi usor accesibil, fiind aproape de iesirea din Targoviste spre Sinaia, in partea de nord a orasului, unde se afla pozitionat si campusul Universitatii Valahia cu cei 25.000 de studenti. Deoarece este foarte aproape de drumul principal, accesul cu masina se va face foarte usor catre Crizantema Plaza, care va deveni un punct de atractie atat pentru Targoviste (160.000 de persoane pot ajunge in 15 minute) cat si pentru intregul judet Dambovita (460,000 de persoane din imprejurimi pot ajunge cu masina in doar 45 de minute).
Raportat la standardele moderne, in Targoviste sunt putine destinatii pentru shopping, iar in imprejurimile orasului sunt inexistente. Pentru ca veniturile si nevoile cresc, locuitorii au fost nevoiti sa parcurga distante lungi pentru a se bucura de facilitati moderne de shopping. Acum vor gasi tot ceea ce isi doresc in imediata apropiere.
„Crizantema Plaza este pozitionata astfel incat sa raspunda cererilor cu un potential mare din aceasta zona aflata in plina dezvoltare" spune Minesh Sheta, Director Westhill. „Vom investi peste 60 de milioane de Euro in acest proiect si avem in plan si alte proiecte, Romania fiind o tara cu mari oportunitati de dezvoltare".
Multe branduri internationale printre care Adidas, Nike, Marks & Spencer, Body Shop, Mango, McDonalds, Mothercare si Debenhams au deja un mare success in Romania, iar branduri precum H&M si C&A sunt asteptate sa le urmeze. Orasul Targoviste, la doar 80 km distanta de Bucuresti, beneficiaza deja de investitii importante din partea unor companii foarte cunoscute precum Samsung si Renault.
Procentajul relativ mare de tineri cu studii superioare si de familii cu un nivel ridicat de trai, combinat cu salariul mediu pe economie in continua crestere, transforma orasul Targoviste intr-o zona economica infloritoare.
Brandul Crizantema Plaza insusi ilustreaza aceasta tendinta infloritoare, pe langa faptul ca simbolul orasului Targoviste este crizantema.