Mobila la comanda o modalitate inedita de exprimare a stilului personal

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimobilier la comanda
Ultima actualizareLuni 21 octombrie 2019
Vizualizari1084

Voteaza & Distribuie

Descriere

Optarea pentru un mobilier realizat la comanda este o modalitate inedita de a-ti afisa stilul personal de design si de a te juca foarte mult cu diferite materiale, culori si modele. Utilizarea acestui tip de mobilier iti permite sa ai piese unice pe care nu le regasesti in alte locuinte.Casa ta ar trebui sa fie extensia personalitatii tale si o oglinda a gusturilor in materie de design interior. Creativitatea si materialele bine alese te ajuta sa adaugi o tusa originala spatiului in care locuiesti.

In cazul in care nu ai o idee clara, stilistic vorbind, asupra amenajarii pe care o doresti recomandarea este colaborarea cu un designer de interior. Astfel vei primi o solutie de amenajare care se incadreaza in bugetul tau si iti respecta cerintele functionale si estetice. Daca cauti o solutie creativa pentru a imprima o nota personala casei tale utilizarea elementelor metalice te poate ajuta. Metalul este un element care iese in evidenta, dar care se armonizeaza perfect cu lemnul, sticla si marmura.

Optimizarea spatiului de locuit este de multe ori o problema pentru cei mai multi dintre noi. Pe langa un design inedit, un alt avantaj important al pieselor de mobilier la comanda este exploatarea la maximum a fiecarui metru patrat din casa ta. Spatiile mici reprezinta o mare provocare deoarece sunt greu de mobilat, utilat si decorat. Mobilerul la comanda este adaptat nevoilor tale, astfel incat vei beneficia de spatii inteligent mobilate si solutii ideale de organizare.

Despre Metal Creativ

Metal Creativ creaza mobilier si obiecte de design la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ. Portofoliul de produse al Metal Creativ acopera o paleta larga: mobilier, compartimentari, cadre metalice, sigle, corpuri de iluminat, masti de calorifer, panouri decorative, instalatii interactive, garduri si porti.

Telefon: +40.753.124.722 (productie)
metal-creativ.ro