MLM Medical - soluții medicale adaptate conform standardelor internaționale

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriconsumabile medicale
Ultima actualizareJoi 29 februarie 2024
Vizualizari476

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare instituție medicală trebuie să dispună de dotări profesionale care să faciliteze și să eficientizeze realizarea serviciilor specifice. De la mobilier pentru saloane, la instrumente de execuție și consumabile, fiecare dintre acestea joacă un rol important în ceea ce privește calitatea și reușita procedurilor. Astfel, este important ca fiecare element de lucru să fie ales conform nevoilor specifice și standardelor înalte impuse de domeniul medical. Descoperă oferta de pense și instrumente chirurgicale de la MLM Medical!

Ce este o pensă și când se folosește


Pensele chirurgicale sunt instrumente de precizie utilizate în timpul intervențiilor pentru a desface plăți, a manipula țesuturi și a le ține în poziție fixă, în așa fel încât accesul chirurgului la zona de interes să fie facilitată, ajutând la buna desfășurare a procedurii.

Câte tipuri de pense există


În funcție de scopul în care sunt utilizate, de formă sau de dimensiune, pensele pot fi de mai multe tipuri, fiecare dintre acestea jucând un rol important în reușita operației, cum ar fi Pensa hemostatica Pean, pensa anatomică sau pensa splinter. Fiecare dintre acestea se împarte în mai multe categorii, în funcție de direcția de utilizare:

  • pensă de retractare - este folosită pentru a deplasa și a ține țesuturile într-o poziție fixă pentru a permite medicului să opereze în spații cu acces limitat;
  • pensă de disecție - este acel instrument care separă țesuturile pentru a descoperi structurile anatomice asupra cărora urmează să se intervină;
  • pensă de tăiere - este un instrument adiacent bisturiului, fiind proiectat cu vârfuri ascuțite care pot tăia atât țesuturile moi pe suprafețe mici, cât și firele utilizate pentru a lipi incizia;
  • pensă de sutură - pentru că firele de sutură sunt mici și fine, este nevoie de instrumente de maximă precizie care să le țină și să le deplaseze cu exactitate pentru a putea închide rănile corect și sigur.

Profită de beneficiile oferite de MLM Medical


MLM Medical este distribuitor de încredere de echipamente medicale în întreaga țară, cu o ofertă variată de produse destinate unor scopuri precise. Asta înseamnă că atât pentru clinici de mari dimensiuni, cât și pentru cabinete individuale, este locul în care se găsește o rezolvare pentru toate categoriile de nevoi, fie acestea curente sau urgente. Procesul de comandă este simplu și rapid, fiind nevoie de doar câteva minute petrecute pe site pentru a găsi produsele ideale și alte câteva secunde pentru a finaliza cumpărăturile. În plus, se pot crea parteneriate de lungă durată, cu livrări programate, în așa fel încât să se asigure o aprovizionare constantă a stocurilor.

Prețurile sunt calculate corect, în raport cu beneficiile oferite, în așa fel încât să existe opțiuni accesibile pentru toate categoriile de buget, iar livrarea se face în termen de câteva zile lucrătoare, pe tot teritoriul României, pentru a scăpa de grija transportului.

Asigură dotările necesare pentru orice spațiu medical cu MLM Medical!