Marci si modele de autoturisme rulate pentru orice buget - Ford de vanzare din parcurile auto Leasing Automobile

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriFord, Leasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMarti 20 iunie 2017
Vizualizari1806

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decizia achizitionarii unui auto rulat trebuie sa fie luata tinand cont de mai multe aspecte: scopul utilizarii (masina pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, pentru familie, ca a doua masina etc.), bugetul pe care suntem dispusi sa-l investim si preferintele personale in materie de marca, model sau culoare. Cele mai accesibile si comercializate masini Ford de vanzare sunt disponibile in doua parcuri auto foarte importante din Romania.

Specialistii Leasing Automobile prezinte avantajele modelelor Ford de vanzare disponibile

Atunci cand urmariti achitizitionarea unei masini rulate incadrata intr-un buget de pana in 10.000 de euro, una dintre optiunile avantajoase este marca Ford de vanzare in conditii avantajoase prin LeasingAutomobile:

  • Pret redus

Pentru clientii ce doresc achizitionarea unei masini pentru uzul zilnic, ce imbina un design placut si condusul in conditii de siguranta, modelele Ford de vanzare (de exemplu Ford Focus) reprezinta o optiune avantajoasa. LeasingAutomobile ofera si posibilitati de finantare, potrivite fiecarui tip de client (persoane fizice- credit auto; persoane juridice- leasing financiar) sau accesul facil la programul BuyBack, pentru inlocuirea masinii cu un alt model.

  • An de fabricatie recent

Toate masinile expuse in parc auto Arad si parc auto Galati sunt modele fabricate recent. In ceea ce priveste modelele Ford de vanzare, LeasingAutomobile detine modele precum Fors Focus (an fabricatie 2013), Ford Kuga (2012), Ford Transit (2012) etc. Pentru vizualizarea tuturor modelelor Ford, puteti vizualiza catalogul de auto rulate, disponibil online.

  • Design modern

Atunci cand se achizitioneaza o masina, design-ul este si el un aspect important: in cazul in care nu este vorba despre un model de lux, clientii opteaza pentru un design atemporal, care tinde sa nu se demodeze in timp. Compania Ford urmareste crearea unor modele moderne, ce se mentin astfel dupa mai multi ani de utilizare.

  • Consum redus (modele diesel)

Consumul unei masini si taxele ce trebuie achitate sunt alte caracteristici pe care le analizeaza clientii atunci cand cumpara un auto rulat. Spre exemplu, modelele Ford Focus de vanzare prin LeasingAutomobile se gasesc in varianta diesel, reducand mult costurile de consum pentru combustibil.

  • Siguranta

Modelele Ford fac fata oricarui tip de drum: din mediul urban sau rural, autostrada sau drum national, asigurand soferilor confortul necesar, permitand conectivitatea cu orice localitate in care va desfasurati activititatea profesionala. Totodata, marca Ford este potrivita si pentru cei care sunt la prima achizitie a unei masini, dar reperezinta si o optiune pentru masinile de familie.

  • Multiple dotari

In functie de modelul ales, marca Ford dispune de dotari multiple, ce o plaseaza in optiunile clientilor ce doresc sa achizitioneze un autoturism la un pret accesibil.

Incredere si servicii complete pentru achizitionarea de auto rulate

Modelele de auto rulate Ford din a treia generatie se dovedeste a fi una fiabila, ce nu prezinta probleme mari, care sa-i trimita pe detinatori in repetate randuri pentru reparatii in service. Pentru a fi siguri de calitatea unei masini rulate, colaborati intotdeauna cu un dealer autorizat, ce va poate oferi certificat de buna functionare, garantie (15.000km rulati sau 3 luni), toate reviziile efectuate la predarea masinii si transport gratuit in toata tara. Puteti accesa website-ul companiei, pentru a vizualiza toate promotiile disponibile pentru marcile si modelele pe care le vizati: leasingautomobile.ro

Sau va puteti prezenta in locatiile celor doua parcuri auto LeasingAutomobile:

Contact Showroom Arad
Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.
Telefon: 0741414466

Contact Showroom Galati
Adresa: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.
Telefon: 0741414488