Inserarea unui implant dentar iti poate schimba viata

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriBucuresti, Implant dentar, stomatologie
Vizualizari832

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand vorbim despre zambet, clar vorbim despre dinti si, de ce nu, despre un implant dentar a carui existenta nu va fi deconspirata niciodata daca este rezultatul muncii unor specialisti in stomatologie. Si avem atatea motive sa zambim! Zambim pentru ca suntem fericiti, pentru ca iubim, zambim cand ne contamineaza cei din jurul nostru cu un zambet, zambim cand vedem un copilas jucandu-se, cand ne amintim un episod placut din viata noastra etc. Zambetul ne face sa fim mai atragatori si prin el se revarsa bunatatea din sufletul nostru. De asemenea, el aduce beneficii asupra sanatatii. Tot zambetul are o mare importanta si in cariera. Oamenii care obisnuiesc sa zambeasca negociaza mai bine, avanseaza rapid si au venituri mai mari.

Zambetul tau conteaza mai mult decat crezi. Daca te-ai intrebat vreodata de ce anumiti artisti sau antreprenori au succes, afla ca zambetul este unul dintre secretele lor. Despre zambet s-au spus si scris multe, nu doar de pe covorul rosu si in cabinetele de stomatologie, ci si in alte segmente ale vietii. Peter Faber ne-a lasat mostenire slove despre valoarea unui zambet. El ne-a invatat ca surasul este un izvor de fericire care se varsa catre inima, familie si prieteni. Zambetul are o valoare inestimabila, nu saraceste, ba din contra, chiar imbogateste si, ce este cel mai importantel nu dureaza decat un moment, dar amintirea lui ramane in timp.

Cercetatorii britanici vin si ei cu invataturile lor dulci. Acestia au descoperit ca zambetul stimuleaza scoarta cerebrala precum 2000 de tablete de ciocolata. Gandhi ne-a lasat scris camai trist decat un zambet trist e faptul de a nu mai sti sa zambesti. Daca nu mai stii sa zambesti, trebuie sa inveti din nou sa faci asta!

CRIS SMILE ne ajuta sa putem zambi din nou. Inovatiile in stomatologie permit inlocuirea dintilor lipsa prin fixarea chirurgicala a unui implant dentar. Aceasta procedura presupune montarea in mandibula sau maxilar a unui surub de mici dimensiuni, cu rol de radacina artificiala. Implantul dentar are in componenta titaniu, un material usor, dar dur si extrem de rezistent la coroziune si cu proprietati osteointegrative, adica organismul nu declanseaza un mecaism de respingere dupa fixarea lui. Implantul dentar mai are in componenta si un bont proteic care serveste ca suport pentru sustinerea unei proteze sau a coroanei dentare.