ESOP: P3 Logistic Park, un parc industrial de clasa A de închiriat lângă centura Bucureștiului si cu deschidere la A1 Bucuresti Pitesti

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti
Ultima actualizareLuni 16 noiembrie 2020
Vizualizari748

Voteaza & Distribuie

Descriere

Piata industriala din Romania accelereaza datorita cresterii interesului pentru comertul electronic in contextul pandemiei de COVID 19. Aproximativ 75% din suprafata de 365.000 mp de spatii industriale noi, a fost livrata in 2020 in București, care reprezinta cea mai mare piata de consumatori din Romania.

Cererea si-a pastrat si ea dinamismul si a depasit 550.000 mp in primele 9 luni ale anului si se estimeaza ca pana la finalul lunii decembrie 2020 ar putea ajunge la aproximativ 700.000 mp. Alaturi de polul industrial traditional dezvoltat in zona de vest a capitalei cu acces direct la autostrada A1 Bucuresti – Pitesti si la centura orasului, incepe sa atraga atentia chiriasilor si a dezvoltatorilor si zonele de Nord-Vest si Nord in apropiere de autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti. Principalii dezvoltatori activi pe piata spatiilor industriale din Romania sunt CTP, WDP, P3, Global Vision, Eli Park, MLP etc

Unul dintre cel mai inovatoare parcuri industriale din zona de vest a Bucuresti este parcul industrial P3 Bucharest A1 Logistic Park, un complex industrial multifuncțional care oferă 483.000 mp spații industriale în 14 depozite ce sunt încadrate în clasa superioară A, dintre care 41.000 mp spatii industriale sunt disponibile si 105.000 mp de spatii industriale pot fi construite la cerere.

ESOP: P3 Bucharest A1 - parcul industrial cu hale de inchiriat de clasa A care ofera posibilități de extindere și numeroase beneficii

P3 Bucharest A1 Logistic Park este situat la 13 km a autostrazii A1 București Pitesti, lângă centura București și pune la dispoziția marilor companii din România hale de închiriat disponibile imediat si cu posibilitatea de extindere la cerere pana la 105.000 mp. Halele industriale sunt incalzite cu panouri iradiante sau aeroterme și ofera posibilitatea de a inchiriat unitati flexibile de birouri prevazute cu aer conditionat.


Alte facilitati oferite de P3 Bucharest A1 angajaților din aceste hale industriale sunt: cantină de 200 de locuri, hostel cu 212 de paturi, pe viitor fiind prevăzute si ATM-uri, supermaket, cafenea și chiar centrul medical.

P3 Logistic Park – soluții de logistică moderne cu acces la calea ferata

Pe langa accesul direct la A1 Bucuresti - Pitesti si prin intermediul centurii Bucureștiului la autostrada A2 Bucuresti - Constanta și la autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, P3 Bucharest A1 Logistic Park are și acces facil către stația de cale ferată. Incepând cu data de 21 septembrie 2020, în urma semnării protocolului de colaborare cu CFR Călători, trenurile Regio și InterRegio care circula pe ruta București – Videle și retur, opresc în dreptul parcului P3 Bucharest A1. În urma semnarii acestui protocol, chiriașii din P3 Logistic Park au posibilitatea sa recruteze forta de munca care poate face naveta pe ruta Bucuresti – Videle dar pot apela si la serviciile de transport marfă pe calea ferată.

Halele din acest parc industrial au înălțime standard de 11,5 m si ofera posibilitate de manipulare a marfurilor prin intermediul rampelor de încărcare disponibile la fiecare modul de 600-680 mp spații de depozitare si de cross-docking. În incinta acestui park logistic pot fi manevrate tiruri de maxim 35 metri.

Pentru cei care doresc să afle mai multe informații despre halele industriale de închiriat din P3 Logistic Park, consultanții ESOP la stau la dispoziție cu mai multe informații la numerele de telefon (+4) 0723.26.61.97 și (+4) 021.528.04.40.