Deratizare si Dezinsectie prin RDA Top Timisoara

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurideratizare, dezinfectie, dezinsectie, Timisoara
Ultima actualizareLuni 29 mai 2017
Vizualizari1047

Voteaza & Distribuie

Descriere

Firma R.D.A. TOP din Timisoara a fost infiintata in anul 2008 cu scopul precis de a aduce profesionalism si multa transparenta in domeniul deratizarii, dezinfectie si dezinsectiei. Ne-am propus, si reusim, sa fim foarte atenti la cererile clientilor nostri prin profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand, personalizarea si informarea reala asupra tuturor tipurilor de infestari care ne sunt prezentate.

Toate aceste calitati prezentate la care se adauga o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea cu succes a multor cazuri, probleme la care clientii nostri nu gaseau aparent rezolvarea, ne-au adus in situatia in care putem fi foarte eficienti practicand niste tarife economice, adaptate la specificul problemei si de asemenea, la bugetul clientului nostru.

Profesionalismul serviciilor noastre in deratizare, dezinsectie si dezinfectie ne-a propulsat in timp sa dobandim un portofoliu generos de clienti, ajungand sa colaboram cu reprezentanti importanti ai tuturor domeniilor de activitate, incercand sa nu neglijam nucleul din ce in ce mai mare de persoane fizice. Ne-am facut o constanta din a informa clientul (potentialul client) inainte, in timpul si dupa realizarea operatiunii tocmai pentru a-l face constient de dimensiunea problemei iar in acest fel ii dam clientului nostru toate parghiile necesare de a preveni, fapt ce se dovedeste foarte rentabil in aspectul economic.

Produsele pe care le folosim in combaterea plagilor precum si prevenirea acestora sunt din categoria celor de top,excelente, de maxima calitate. Adevarul este ca fara ajutorul lor, oricat de buni profesionali am fi, nu am reusi sa ne asiguram un renume. La calitatea produselor se adauga si tehnica de lucru, data de aparatura de ultima generatie, ceea ce reprezinta un mare avantaj in lupta noastra zilnica cu infestarile de toate tipurile.

RDA Top Timisoara
- Telefon: 0723318626
Web: www.timisoreni.ro/despre/rda-top/