Cursuri de limbi străine pentru o comunicare mai ușoară, disponibile la Lingua TranScript

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriBucuresti, cursuri
Ultima actualizareMiercuri 23 februarie 2022
Vizualizari458

Voteaza & Distribuie

Descriere

Comunică facil într-o limbă de circulație internațională

Încă de la vârste fragede începem să cunoaștem o limbă străină. Este important ca aceasta să fie cunoscută foarte bine, astfel încât să nu existe dificultăți în exprimare sau chiar greșeli de înțelegere. O mulțime de persoane aleg să se axeze pe o limbă străină încă din școala generală, pentru că există foarte multe oportunități odată cu cunoașterea ei. Dacă nu faci parte din această categorie, însă vrei totuși să înveți, poți alege să urmezi cursuri limbi străine pentru o comunicare mai ușoară. Dacă ești în căutarea unui mod simplu de a învăța o limbă de circulație internațională, poți apela la cursuri limbi straine Bucuresti. Acestea se susțin în capitală și în orice alt oraș din țară. Cursurile sunt acreditate și recunoscute, astfel încât să te poți folosi de diplomă oriunde ai nevoie.

Pentru a accesa aceste cursuri, descoperă site-ul linguatranscript.ro și consultă toate detaliile referitoare la cursuri. Atestatele obținute au forma unui Certificat de Absolvire, în care se menționează tipul și numărul de ore corespunzător programului de pregătire. Acestea sunt însoțite de un supliment descriptiv ce prezintă detalierea competențelor dobândite. Diploma ce se eliberează în urma absolvirii unui curs de limbi străine este recunoscută profesional conform legislației în vigoare. Diplomele pot fi, de asemenea, recunoscute internațional de către toate țările semnatare ale Convenției de la Haga. Dacă este necesar într-o altă țară, diploma se poate recunoaște prin supralegalizare.

Cine este Lingua TranScript

Lingua TranScript este o școală de limbi străine care desfășoară de 15 ani activitate pe sectorul corporate, având clienți renumiți în portofoliu - cum puteți vedea pe pagina lor: linguatranscript.ro/portofoliu. Toate detaliile necesare înscrierii la unul sau mai multe dintre aceste cursuri sunt disponibile pe site, alături cu datele de contact. În plus, se pot desfășura la cerere și cursuri de pregătire pentru a susține examenele de atestare internațională precum Cambridge, Oxford, Goethe-Zertifikat, DELE, CILS, DELF, DALF și multe altele.

Înainte de a te înscrie la un curs trebuie să descoperi și modulul care ți se potrivește. Nivelul de cunoaștere a limbii este foarte important, astfel încât să fii clasat la grupa aferentă. Pentru a afla la ce nivel de cunoștințe te încadrezi, poți face un test direct pe site. Rezultatele acestora te vor îndruma spre grupa corespunzătoare nivelului tău.

Pe lângă cursurile în limbile străine: germană, engleză, franceză, italiană și spaniolă, Lingua TranScript mai oferă și servicii de traduceri, interpretariat sau servicii pentru companii. În funcție de ce ai nevoie, imediat după eliberarea diplomei poți solicita traducerea ei. În acest fel o poți folosi oriunde ai nevoie în țara dorită.

Cursurile pentru companii sunt de asemenea servicii pe care centrul Lingua TranScript le oferă cu succes de peste 15 ani de zile. Pot fi organizate și la sediul firmelor, iar cursurile au în vedere nu doar dobândirea cunoștințelor de vorbire și scriere într-o limbă străină, se axează și pe un mod interactiv de studiu, includ limbaj de specialitate și astfel firmele își pot însuși un atu competitional. Piața externă este ofertantă, investitorii străini pot fi atrași să colaboreze cu filiale din țară și extinderea activității este benefică desigur. Atat de multe oportunități sunt existente pe piața externă, încât companiile sunt tot mai avide după personal în echipă care să cunoască foarte bine cel puțin o limbă străină fluent.

Cunoașterea la un nivel avansat a unei limbi străine este extrem de importantă, pentru că oricând îți poate oferi noi oportunități. Fie că vorbim de angajare, afaceri, studii sau plecarea într-o altă țară, aceste cursuri sunt vitale. Solicită informații la numărul de telefon afișat pe site sau trimite un e-mail la office@linguatranscript.ro pentru mai multe detalii.