Ati ramas in aeroport? Zbor anulat sau intarziat? Aerohelp va ghideaza sa obtineti compensatii

Detalii

CategoriiTurism
TaguriBilete de avion
Ultima actualizareLuni 14 martie 2022
Vizualizari463

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunt multi calatori care au experimentat pana acum intarzieri pentru cursele aeriene sau poate chiar situatia frustranta de a nu se putea imbarca sau de a avea parte de un zbor intarziat. Oricare dintre acestea se califica in randul situatiilor ce pot fi motiv intemeiat sa cereti compensatii financiare de la compania aeriana de la care ati achizitionati biletele. Aerohelp, cu pagina oficiala Aerohelp.ro, va pune la dispozitie un portal online prin intermediul caruia puteti solicita ajutor. Toti cei care au avut parte de cazuri precum cele mentionate pot face primii pasi in a-si cauta dreptatea. Iata cum functioneaza acest sistem!

Echipa juridica ce va sta la dispozitie

Cei de la Aerohelp au experienta necesara privind legislatia in vigoare, astfel incat sa va ajute. In primul rand, o solicitare inaintata aici va aduce primul raspuns si anume daca un caz este sau nu eligibil pentru a cere compensatii financiare. Pot fi obtinute compensatii pana la 600 de euro. Exista un sistem de calcul aici ce depinde de anumiti factori - distanta ce trebuia sa o parcurgeti cu acel zbor aerian.

Sunt exceptate cazurile de forta majora, cand intarzierea nu a depins de compania aeriana si o deficitara organizare a acesteia. Poate fi vorba, spre exemplu, despre conditii meteo extreme. Asadar, aflati in prima faza daca sunteti indreptatiti sa cereti compensatiile cu pricina. Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci cazul merge mai departe. Cei de la Aerohelp va ajuta pana la punctul final, solicitand sa puneti la dispozitie actele necesare, doveditoare.

Plata, doar un comision

In lipsa informarii, fara sa stiti ce drepturi aveti, este usor de trecut cu vederea un caz de acest gen. Povestea se va repeta insa si altora. Asadar nu lasati totul sa treaca pe neobservate, caci de cele mai multe ori o intarziere de zbor a implicat si alte neplaceri in viata voastra - ati pierdut un loc la un alt mijloc de transport de legatura, ati pierdut o zi de vacanta, ati ajuns mai tarziu la locul de munca etc.

Conditia obligatorie inainte de toate este sa nu fi trecut mai mult de 3 ani de la data intamplarii. Descoperiti toate detaliile in pagina oficiala aerohelp.ro.

Contact: help@aerohelp.ro