Sa incep eu: experienta cumplita, care marcheaza si fizic si psihic femeia care trece prin asa ceva...
Violul ce credeti?
Scris 23 February 2006 - 12:36 AM
Sa incep eu: experienta cumplita, care marcheaza si fizic si psihic femeia care trece prin asa ceva...
Scris 23 February 2006 - 12:44 AM
Sa revin ontopic: este un subiect interesant. Am zis asta deja. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ferit de asta si Il rog sa ma ocroteasca in continuare. Tocmai pt ca nu am trecut prin asa ceva nu ma pot exprima clar, de aceea probabil ca ma voi limita numai la a urmari tema.
Sunt convinsa ca e traumatizant si umilitor. Nu cunosc cazuri concrete, dar stiu ca trebuie sa ai un psihic puternic pt a trece prin asa ceva. De aceea o felicit pe acrev (daca pot face asta) pt taria de care da dovada, chiar si prin postarea problemei ei aici, pe forum.
Scris 23 February 2006 - 01:07 AM
ariana2006, la Feb 23 2006, 01:44 AM, a spus:
Si eu o admir pe acrev pentru curajul ei. Mai ales ca rusinea este unul dintre sentimentele ramase in urma unui viol (chiar daca nu exista niciun motiv).
Heidy, violul este o trauma pentru oricine, nu doar pentru femeie. Exista si copii si chiar barbati violati. Si cu siguranta ca suferinta lor este la fel de mare. Poate chiar mai mare, daca tinem cont de faptul ca, prin definitie, barbatii sunt cei puternici, cei care (ne)protejeaza. Si, probabil, suferinta unui barbat este amplificata de faptul ca nu a putut fi "barbat" intr-o astfel de situatie.
Sunt multe de spus pe aceasta tema. O sa revin, nu ma simt in stare sa scriu acum despre asta.
Scris 23 February 2006 - 07:49 AM
micalutza, la Feb 23 2006, 01:07 AM, a spus:
Si eu o admir pe acrev pentru curajul ei. Mai ales ca rusinea este unul dintre sentimentele ramase in urma unui viol (chiar daca nu exista niciun motiv).
Heidy, violul este o trauma pentru oricine, nu doar pentru femeie. Exista si copii si chiar barbati violati. Si cu siguranta ca suferinta lor este la fel de mare. Poate chiar mai mare, daca tinem cont de faptul ca, prin definitie, barbatii sunt cei puternici, cei care (ne)protejeaza. Si, probabil, suferinta unui barbat este amplificata de faptul ca nu a putut fi "barbat" intr-o astfel de situatie.
Sunt multe de spus pe aceasta tema. O sa revin, nu ma simt in stare sa scriu acum despre asta.
Apropo de barbati violati,doctorii zic ca un baiat violat in adolescenta are toate sansele sa devina homosexual mai tz,culmea nu?
Cand aveam 15 ani a incercat cineva sa abuzeze de mine in scara blocului (eu veneam de la scoala).
Am avut un mareeeeeee noroc ca atunci cobora fratele meu sa ma ia de la scoala.A fost cumplit momentul,am fost in stare de soc 2 zile,e un sentiment ciudat,nu poti tipa,esti neajutorat.
Eu i-as condamna la moarte pe violatori. Un astfel de eveniment iti marcheaza toata viata. E groaznic sa fii hartuit,dar sa fii violat.
Brrrrrrr
Scris 23 February 2006 - 11:49 AM
Scris 23 February 2006 - 02:02 PM
(Trebuie sa stim sa depasim anumite momente din viata noastra .Si uneori nu reusim singuri ; avem nevoie de ajutor...).
Scris 23 February 2006 - 04:12 PM
micalutza, la Feb 23 2006, 01:07 AM, a spus:
Uite ce e miki...s-ar putea sa stiu mai multe decat crezi tu.
Scris 23 February 2006 - 04:26 PM
heidy_2005, la Feb 23 2006, 05:12 PM, a spus:
Ma tem ca m-ai inteles gresit. Si imi pare rau.
N-am vrut sa spun ca nu stii nimic despre subiect, am vrut sa spun ca nu trebuie sa le includem doar pe cele comise asupra femeilor. Atat. Iarta-ma daca nu m-am exprimat destul de limpede.
Scris 23 February 2006 - 05:09 PM
Scris 23 February 2006 - 05:10 PM
Am avut o prietena,mai degraba colega,care a fost violata.era doar o copila avea 12 ani,dupa aia,nu a mai fost in stare de nimic,nu mai vorbea,nu mai misca,pur si simplu nu mai reactiona la nimic din jurul ei!!
Parinti ei,erau oameni cu situatie materiala destul de buna,si atat mai stiu de ea,ca au plecat dincolo,la ceva medicii,si..nu stiu daca si'a revenit sau nu!!si..violatorul a primit 5 ani,m'i se pare,chiar daca parinti ei,au luptat sa il faca sa plateasca asa cum merita,nu au reusit!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ORAL | Guest__* | -1 | 119 |
|
Cum reusiti sa prelungiti actul sexual?
|
Zburam | 113 | 31.083 |
|
durere dupa deflorare | logos | 46 | 26.458 |