Buna,
Am 14 ani si de la sfarsitul verii mi-a aparut o raguseala pe voce. Eu cant foarte mult, aceasta imi este meseria. Cant muzica usoara si muzica clasica fiind la o scoala cu aceasta specialitate. Am fost la medic si mi-a spus ca am laringita acuta, mi-a dat vitamine, un spray si un sirop. Dupa 15 zile am mers la control, inainte de control a inceput sa ma doara gatul, cand am ajuns la medic mi-a spus ca pe langa laringita acuta am si faringita acuta, mi-a dat antibiotic. Dupa terminarea tratamentului raguseala nu a disparut. Nu stiu ce sa mai fac, as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
Multumesc!
Pagina 1 din 1
Voce ragusita - laringita
Scris 04 January 2011 - 11:50 PM
depinde de cat timp ai terminat tratementul.mai raman reziduuri pe gat in urma racelilor severe.
rcomand ceai de salvie.
La farmacie, nu-s bune de nimic pentru asa ceva..medcamentele.
rcomand ceai de salvie.
La farmacie, nu-s bune de nimic pentru asa ceva..medcamentele.
Scris 24 January 2011 - 12:05 PM
Baiesiuandrada3, la Jan 4 2011, 08:00 PM, a spus:
Buna,
Am 14 ani si de la sfarsitul verii mi-a aparut o raguseala pe voce. Eu cant foarte mult, aceasta imi este meseria. Cant muzica usoara si muzica clasica fiind la o scoala cu aceasta specialitate. Am fost la medic si mi-a spus ca am laringita acuta, mi-a dat vitamine, un spray si un sirop. Dupa 15 zile am mers la control, inainte de control a inceput sa ma doara gatul, cand am ajuns la medic mi-a spus ca pe langa laringita acuta am si faringita acuta, mi-a dat antibiotic. Dupa terminarea tratamentului raguseala nu a disparut. Nu stiu ce sa mai fac, as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
Multumesc!
Multumesc!
iti recomand sa-ti cumperi un aparat de aerosoli. se gaseste in farmacie...e cam 200 ron. sa-ti iei cu ultrasunete. eu am luat un astfel de aparat pentru copilul meu de 3 ani...care facea laringita in fiecare luna. acum am scapat de problema.
la copilul meu ii mai dau si suc de mangosteen de la Ap Bio Life
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inima marita | clar_de_luna | 18 | 25.082 |
|
Probleme cu glicemia | dragosh86 | 5 | 8.552 |
|
Office Energy. Chiar functioneaza?