sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Voce ragusita - laringita Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Baiesiuandrada3 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 11

Scris 04 January 2011 - 08:00 PM

Buna,
Am 14 ani si de la sfarsitul verii mi-a aparut o raguseala pe voce. Eu cant foarte mult, aceasta imi este meseria. Cant muzica usoara si muzica clasica fiind la o scoala cu aceasta specialitate. Am fost la medic si mi-a spus ca am laringita acuta, mi-a dat vitamine, un spray si un sirop. Dupa 15 zile am mers la control, inainte de control a inceput sa ma doara gatul, cand am ajuns la medic mi-a spus ca pe langa laringita acuta am si faringita acuta, mi-a dat antibiotic. Dupa terminarea tratamentului raguseala nu a disparut. Nu stiu ce sa mai fac, as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
Multumesc!
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 04 January 2011 - 11:50 PM

depinde de cat timp ai terminat tratementul.mai raman reziduuri pe gat in urma racelilor severe.
rcomand ceai de salvie.
La farmacie, nu-s bune de nimic pentru asa ceva..medcamentele.
0

#3 Utilizator offline   deep2w 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-May 06

Scris 24 January 2011 - 12:05 PM

Vezi postareaBaiesiuandrada3, la Jan 4 2011, 08:00 PM, a spus:

Buna,
Am 14 ani si de la sfarsitul verii mi-a aparut o raguseala pe voce. Eu cant foarte mult, aceasta imi este meseria. Cant muzica usoara si muzica clasica fiind la o scoala cu aceasta specialitate. Am fost la medic si mi-a spus ca am laringita acuta, mi-a dat vitamine, un spray si un sirop. Dupa 15 zile am mers la control, inainte de control a inceput sa ma doara gatul, cand am ajuns la medic mi-a spus ca pe langa laringita acuta am si faringita acuta, mi-a dat antibiotic. Dupa terminarea tratamentului raguseala nu a disparut. Nu stiu ce sa mai fac, as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
Multumesc!

iti recomand sa-ti cumperi un aparat de aerosoli. se gaseste in farmacie...e cam 200 ron. sa-ti iei cu ultrasunete. eu am luat un astfel de aparat pentru copilul meu de 3 ani...care facea laringita in fiecare luna. acum am scapat de problema.
la copilul meu ii mai dau si suc de mangosteen de la Ap Bio Life
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Inima marita clar_de_luna  18 25.082
Replici noi Probleme cu glicemia dragosh86  5 8.552
Replici noi Office Energy. Chiar functioneaza?
revolutie in fitness
semne  2 3.204
Replici noi Atasamente Nu putem sti niciodata ce mancam
.Inainte si noi credeam, ca ne alimentam
Victor Apostu  3 7.022
Hot Topic (New) Atasamente Analize medicale - Interpretari rezultate
topic combinat
mrmyagi  27 18.175