Sari la conținut
Forum Roportal
Bloganul

Protest impotriva taxei auto si pretul combustibilului!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut, propun un nou protest in Bacau cu intalnire pe 30.12.2010 la ora 15:00 la parcarea de la stadion.

 

Astazi cu doar 6 masini i-am suparat rau pe cei de la Petromul de pe linia lu 14.

 

Detalii la locul intalnirii, nu trebuie decat un vehicul pe baza de combustibili fosili.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cumva pretul benzinei e stabilit de casiera pe care o chinuim cu monedele sau de benzinaria pe care o tinem blocata?

 

N-am sa inteleg niciodata genul asta de proteste, cu platitul in monede.. in loc sa facem ceva productiv, ne petrecem ziua enervand casieri...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scopul este bun dar modul cum se incearca atingerea lui este pueril si se loveste, exact cum zicea si Tina, in personajele care nu au nicio influenta reala in stabilirea preturilor sau a taxelor! Credeti ca ii doare atat de tare pe Patriciu, Boc si altii mai de sus ca se blocheaza 2 ore o benzinarie si o casiera sta si numara 10 minute la monede de 10 bani ? Astea au fost facute de show si de distractie, sigur nu se va obtine nimic real!

Deci ori blocam toate benzinariile ( nu in mod fizic, ci pur si simplu nu mai cumparam) timp de cateva zile, ori nu ne mai jucam ca niste copii mici cateva ore pe capul unui om care isi face doar jobul de a vinde benzina!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare absurd sa protestezi impotriva cresterii pretului unui produs pe care cineva il ofera pe piata.Pe deasupra, in RO combustibilul este sub pretul la care este vandut in UE.

Cui nu-i convine pretul la combustibil, sa-si cumpere bicicleta. :lol: Oricum, va trebui sa ne obisnuim cu ceea ce implica micsorarea rezervelor petroliere, inainte de a incasa socul epuizarii acestora.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pretul combustibililor a crescut exagerat de mult si va mai creste. Sunt tot felul de justificari dar nici una nu are ratiune. Ce-i mai rau este ca noi platim si asta pentru a se acoperi gaurile facute de imbecilii nostri politicieni. Intr-un fel sau altul trebuie sa ne opunem devalmasiei creata in tara asta, de aceea propun un protest impotriva OMV/Petrom. Sa-i boicotam vanzarile, evitand sa mai cumparam combustibili si orice alt produs din locatiile lor. . Cand vor simti ca pierd bani isi vor schimba un pic conceptia despre pret. Nu vor fi asa fericiti sa stie ca in conturile altor benziari se scurge parte a profitului lor. Chiar si 10% daca pierd este ceva. Iar ceilalti care inevitabil vor simti un castig se vor gandi ca ar putea fi inderptat si spre ei protestul si fiind mai slabi nu vor vrea sa piarda deloc...Evitati sa mai alimentati combustibili de la OMV/Petrom!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pe deasupra, in RO combustibilul este sub pretul la care este vandut in UE.

 

fals -

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×