salut!am un hard de 40 gb pt ca celalalt s-a stricat si nu stiu cate partitii sa pun pe el avand in vedere spatiul mic de pe hard!astept un raspuns.multumesc mult
Pagina 1 din 1
Hard mic spatiu pe hard
Scris 16 September 2010 - 07:15 PM
Doua. Una pe care sa ai doar sistemul de operare si una pentru restul.
Scris 16 September 2010 - 09:17 PM
io u inteleg la ceva trebuie atateae partiti eu hdd de 500 gb si am doar doua partiti si mie suficient.Una pe care imi tin sistemul de operare si cealalta pentru lucruri care nu vreau sa se stearga.Si oricum facand partiti pe hd isi micsoreaza memorie
Scris 23 September 2010 - 08:55 AM
nightwish, la Sep 23 2010, 09:44 AM, a spus:
Una de 10Gb si restul de 30GB?
la fel
daca ai decat un hard si un windows XP ia 3-4 Gb la instalare, mai bagi programe si prostioare, ajungi rapid la 20
fa una de 30 de GB sa pui Windows pe ea, si inca una de 10 GBytes s-o ai de rezerva
sa pui diverse smecherii, poze sau chestii pe care vrei sa le pastrezi in cazul ca iti cade sau vrei sa schimbi acel windows
acum hardurile, partitia cu sistemul de operare, se pot clona pe un altul,sunt programe simple pentru asa ceva
desigur ca o sa iei si un alt hard si nu conteaza ce am scris, dar poate ai sa-ti amintesti
Scris 17 October 2010 - 04:24 PM
Adrianbun, la Sep 16 2010, 10:17 PM, a spus:
io u inteleg la ceva trebuie atateae partiti eu hdd de 500 gb si am doar doua partiti si mie suficient.Una pe care imi tin sistemul de operare si cealalta pentru lucruri care nu vreau sa se stearga.Si oricum facand partiti pe hd isi micsoreaza memorie
Īntr-adevăr nu prea are rost să faci multe partiții, cam e suficient să ai una pentru sistemul de operare și una pentru datele tale, așa cum au zis și ceilalți.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu pot instala program | Cornel36 | 9 | 4.938 |
|
Mozilla
Cum se poate |
ioanide | 7 | 6.433 |
|