Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

Violenta in jocurile video

Postări Recomandate

Problema violentei din jocurile video a fist adusa din nou in lumina reflectoarelor datorita incidentului din Germania, cand un tanar de 18 ani a ranit 32 de persoane aflate in incinta fostei sale scoli, dupa care s-a impuscat.

 

"Postal 2" - Ocupa tronul in ceea ce priveste violenta jocurilor video si isi revendica fara prea mare efort aceasta postura. Este vorba despre un joc in care nu inseamna ceva nefiresc sa arunci cu grenade in civili sau sa le amputezi din senin picioarele cu ajutorul unei coase, daca refuza sa participe la istoriile tale cotidiene.

"Postal 2" este de-a dreptul sadic pentru ca implica folosirea unor pisici vii pe post de amortizoare pentru armele din dotare, lovirea personajelor cu un cap de vaca taiat sau servirea catre caini a craniilor sangerande apartinand victimelor proaspat dezmembrate. "Postal 2" este zenitul notiunii de violenta si sadism in jocurile video, transpunand pe ecran imaginatia creatoare demna de niste minti bolnave, ceea ce reuseste sa ii surprinda chiar si pe cei mai excentrici jucatori.

 

Ar trebui sa se renunte la violenta in jocurile video? ne por influente jocurile video violente comportamentul de zi cu zi?

 

Ar trebui sa se renunte la violenta in jocurile video? ne por influente jocurile video violente comportamentul de zi cu zi?

 

Asa percepe copilul lumea din jur, el va dori sa fie grozav si viteaz ca si eroii sai. Mereu un copil isi va face un model pe care il va copia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×