sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum pot sa-mi repar greseala? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Roxa19 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-June 10

Scris 18 June 2010 - 08:31 PM

Deci....in ultima perioada relatia mea cu prietenul meu a fost un pic tensionata,din cauza unor greseli din trecut,majoritatea facute de mine.Ce i-a pus capac a fost faptul ca ,intr-o seara mi -a zis la telefon sa ne intalnim urmatoarea zi sa-mi arate ceva,si eu ...probabil din cauza oboselii,si a momentelor tensionate de dinainte,am trecut printr-un exces de nervi si am tipat la el spunandu-i ca nu se gandeste la mine,ca eu nu am prea mult timp pentru asa ceva.Tin sa mentionez ca anul acesta dau bacul si admiterea la o facultate destul de grea,acestea contribuind la stresul meu.Urmatoarea zi ,parandu-mi rau l-am rugat sa iesim dupa ce ies de la meditatii,iar el m-a refuzat.Eu am mers dupa meditatii la o prietena care statea langa blocul in care fac meditatii,ducandu-i ceva rochii sa probeze pentru banchet si uitand de mine si am stat 2 ore la ea.El nu prea o agreeaza pentru unele greseli facute de ea in trecut,si nu-i convine prietenia mea cu ea.Acest lucru l-a enervat foarte tare,si mi-a zis ca ma va ierta doar daca imi voi repara greseala.Va rog frumos ,ajutati-ma cu niste sfaturi.Sunt constienta ca am fost nesimtita,si imi doresc mult sa-i arat acest lucru.As dori sa-l surpind in mod placut,mai mult decat doreste el.Va rog ajutati-ma.
0

#2 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 18 June 2010 - 08:52 PM

si unde-i problema?
0

#3 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 18 June 2010 - 09:03 PM

chiar, unde este?
0

#4 Utilizator offline   Roxa19 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 18 June 2010 - 09:01 PM

Vezi postareabuleala, la Jun 18 2010, 09:52 PM, a spus:

si unde-i problema?

pai problema e ca dupa ce i-am facut crizele alea ca nu am timp,a doua zi am pierdut 2 ore.....dovedindu-i contrariul
0

#5 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 June 2010 - 09:04 PM

Vezi postareaMiuriel13, la Jun 18 2010, 10:01 PM, a spus:

pai problema e ca dupa ce i-am facut crizele alea ca nu am timp,a doua zi am pierdut 2 ore.....dovedindu-i contrariul

pai stai asa putin, cand iubesti cum spui nu poti spune ca ai pierdut doua ore.....da-o incolo de treaba , ma dezamagesti..
0

#6 Utilizator offline   Roxa19 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 18 June 2010 - 09:12 PM

Vezi postareaSalvie, la Jun 18 2010, 10:04 PM, a spus:

pai stai asa putin, cand iubesti cum spui nu poti spune ca ai pierdut doua ore.....da-o incolo de treaba , ma dezamagesti..

stati putin.Nu cred ca m-am facut inteleasa.Deci el mi-a zis sa ies cu el,eu am facut crize spunandu-i ca nu am timp.A doua zi,stiind ca e suparat ca am vorbit cu el,nu am facut nik ci am mers la o prietena,de care nu-i place f mult,si am pierdut la ea doua ore,acest lucru deranjandu-l si mai tare.
0

#7 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 June 2010 - 09:15 PM

inseamna ca stii perfect cat de mult inseamna el pentru tine, cele doua ore nu le-ai pierdut ci le-ai petrecut cu cine ai avut placerea...... deci nu-s pierdu-te...
0

#8 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 18 June 2010 - 09:16 PM

da,mari probleme,insurmontabile;cati ani ziceai ca ai?
0

#9 Utilizator offline   Roxa19 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 18 June 2010 - 09:18 PM

Vezi postareaSalvie, la Jun 18 2010, 10:15 PM, a spus:

inseamna ca stii perfect cat de mult inseamna el pentru tine, cele doua ore nu le-ai pierdut ci le-ai petrecut cu cine ai avut placerea...... deci nu-s pierdu-te...

eu consider ca le-am pierdut,deoarece ma gandeam intruna la el si la faptul ca o sa-l supar si mai tare.Prostia m-a determinat sa nu fac nik in aceasta privinta.
0

#10 Utilizator offline   kisstiana 

• EA.
  • PipPipPip

Scris 18 June 2010 - 09:25 PM

Vezi postareaMiuriel13, la Jun 18 2010, 10:12 PM, a spus:

stati putin.Nu cred ca m-am facut inteleasa.Deci el mi-a zis sa ies cu el,eu am facut crize spunandu-i ca nu am timp.A doua zi,stiind ca e suparat ca am vorbit cu el,nu am facut nik ci am mers la o prietena,de care nu-i place f mult,si am pierdut la ea doua ore,acest lucru deranjandu-l si mai tare.

Să-l deranjeze! Īţi alege el prietenii sau ţi-i alegi singurică? Spune-i că eşti stresată din cauza examenelor şi că ai vrut să stai puţin timp cu prietena ta. Ar trebui să īnţeleagă. Nu-l lăsa să te transforme īntr-o femeie care nu poate face nicio mişcare fără aprobarea lui.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Brand
Femeie
Kilkoana  24 2.315
Hot Topic (New) Atasamente Femeia adevarata S.R.  80 3.599
Hot Topic (New) Amantul nasei este finul! Alina.s  61 8.620
Hot Topic (New) Cand se simt barbatii singuri? catherinedeneuve  148 9.174
Hot Topic (New) Ce parere aveti despre femeile care vor sa ii schimbe pe barbatii cu care formeaza un cuplu ?
De ce se intampla asta ? Ce fel de iubire este aceea ?
S.R.  129 5.734