Am o problema urgenta. Un prieten dea meu ma rugat daca pot sa ii fac rost intr-o saptamana rost de un computer rapid la un pret avantajos. I-am facut rost la un pret super. Ii un AMD Duron la 800 MHz, 32 Mb Ram - SD Ram (o sa cumpar 256 Mb Ram - SD Ram), S3 Trio 3D, Sound Blaster, DVD Rom, CD RW, Monitor 15", Boxe, LAN (l-am cumparat nou LAN-ul pentru internet), FDD 1.44, HDD - 10 Gb si am reinstalat win 98 (cand cupar rami pun win Xp). OK. Acuma problema: Mi se reseteaza automat fara sa ma intrebe fara sa nu faca nimik, doar se reseteaza. Am zis ca ii windows-ul. Win 98 nu ii de vina. M-am uitat in BIOS, nioci acolo nu ii. Procesorul ajunge la 25º C maxim. Ce poate fi problema? Rami? Am nevoie de ajutor urgent. Va rog din tot sufletul. Mai am mai am garantie 12 zile dar la prietenul meu trebuie sa il dau in 4 zile. Daca nu aveti idee ce fac? Il duc inapoi si il schimb cu altul mai slab? Va rog ajutati-ma. Va multumesc din tot sufletul
Pagina 1 din 1
Restart automat Retart fara voie
Scris 17 December 2005 - 10:32 AM
daca si asa este in garantie nu ar fi rau sa le ceri si lor parerea
si mie mi se restarta intr-un timp, da s-a potolit
era o problema legata de software la mine
virus ma indoiesc ca ar fi daca zici ca se restarteaza pur si simplu fara nici un avertisment
era o problema legata de software la mine
virus ma indoiesc ca ar fi daca zici ca se restarteaza pur si simplu fara nici un avertisment
Scris 17 December 2005 - 01:00 PM
Probabil numai daca este virus de boot. Alta idee nu am, voi aveti? Cred ca ma duc sa il duc inapoi...
Scris 18 December 2005 - 01:57 PM
Verifica conexiunile cablu de date/alimentare la HDD si uita-te daca bateria de ceas nu e cumva iesita un pic..sau nu face contact.
In mod sigur undeva este o cadere de tensiune, fapt care iti cauzeaza restartarea.
Ma indoiesc sa fie o problema de soft din moment ce calcul este achizitionat recent si Windows-ul este proaspat instalat.
In mod sigur undeva este o cadere de tensiune, fapt care iti cauzeaza restartarea.
Ma indoiesc sa fie o problema de soft din moment ce calcul este achizitionat recent si Windows-ul este proaspat instalat.
Aceasta postare a fost editata de ALX: 18 December 2005 - 01:58 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema cu jocurile in WinXP SP2
Jocuri care nu merg cu SP2 |
DarkShadow | 2 | 4.632 |
|
COD ASCII