Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Optimus

R.P.G. -uri cineva?

Sa vedem ce se joaca mai mult pe aici!  

75 members have voted

 1. 1. Sa vedem ce se joaca mai mult pe aici!

  • R.P.G. (role playing game)
   51
  • Simulatoare
   9
  • R.T.S. (strategie in timp real)
   10
  • T.B.S (strategie pe tururi)
   1
  • Adventure
   6
  • 1st person Shooter-e
   7
  • On-Line
   5
  • Altele (carti, table,etc)
   1


Recommended Posts

RPG urile sunt joacele mele preferate! Am invatat lb Engleza bine din ele si nu ma poci satura de ele. R.pe.G. hacca & slas, gen diablo, sau a.de.&de. gen Neverwinter nights, aduceti-le la mine ca nu imi tin piept mai mult de 3-4 zile(ca amu mai si lucrez)! daca aveti vreo sugestie va rog nu va sfiiti ca ma plictisesc al dreaq! (btw nu conteaza daca is vechi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

RPG-uriel sunt si printre favotitele mele. In ultimul timp nu prea m-am mai jucat fiindca nu am gasit unul care sa ma tenteze si nici nu am avut foarte mult timp disponibil.

Printre RPG-urile pe care le-am terminat se numara: Diablo 1&2 (cred ca cu Diablo am pierdut cel mai mult timp), Baldur'sa Gate 2, Might And Magic 6&7&8, Nox etc.

Cel mai nou pe care la-am jucat a fost Mu Online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rts, tbs, adventure dar rpg-urile sunt totusi mai tari ca toate ... am jucat baldurs gare, diablo, neverwinter nights... acum de cand au aparut mmorpg-urile nimic nu se mai prea poate compara. si e fain ca mai sunt si unele gratis ... :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dap! sunt 100% de acord cu voi! Am dat de un rts mai decent (pentru fani)! Se numeste WarHammer 40000 si fain la grafica in specie da' si la unit stats e mai altfel decat restu'(adica pa pa unitatile din starcraft, interfata starcraft si grafica warcraft) Single playeru e misto cu oamenii! amu joc cu Chaotii si e fine! Mai e un adventure+tbs Etherlords II si e fainut da numa in single! Multi e boring(prea scurt si prea fix - adica nu misti deloc joci in arena)! mai am vreo 500 Mb si am Underground II! demo-ul la-am devorat deja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu joc aproape orice. Daca un joc este bine realizat ma atasez imediat de el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu u q. Am jucat Morrowind The Elder Scrols de mi-a iesit pe nas, pe urechi, si parca si matreata arata de parca eram dunmer! Amu vine q-ul! A jucat cineva vre-un add-on mai recent, si cum i sa-a parut fata de cel susmentionat?

Daca nu recomandati un JOC ca am ramas pe uscat(m-am saturat de sims, ca nu poci a-mi construi nimic, am terminat etherlords2, warhammer40000, catwoman si nu mai am ce face nici in hardtrucca pedal to the metal, Richard Burns Rally ma bate frate-meu la el de nici nu vreau sa aud de el, CMR la fel si indy series 2004 nu are rpst fara volan) Help me pls ca pic intre depresii!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gothic I si II+addon. Mi se par cele mai bune rpg-uri (am mai jucat Diablo si Sacred destul de mult, dar nu m-au impresionat la fel de mult)

 

La domeniul RTS ar fi "C&C Generals Zero Hour"

Share this post


Link to post
Share on other sites

domnule proof!

gothic si diablo+sacred sunt doua genuri de rpg destul de diferite is sensu ca sacred si diablo sunt hacca&slas-uri ambele pe cand gothic merge mai mult pe dialog, intriga, questuri secundare cu nemiluita and so on! ar mai fi AD&de urile care sunt iar interesante cum ar fi neverwinter nights sau canight of the old Republic(Star Wars) in care se pune altfel problema item-urilor de pe tine pentru ca unele au + uri altele au -uri si trebuie sa le potrivesti indeajuns cu scailurile tale ca sa fii bazat cat de cat + o gremada maaare de questuri! Play on! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×