Stiu ca mai este un topic despre asa ceva, insa directia discutiei mele e pe undeva mai aparte.
Nu ma intereseaza de ce inseala barbatii si femeile. Cred ca am inteles punctul multora de vedere la acest aspect.
Eu vreau sa va intreb ce se intampla cu omul tradat. Ce intelege el atunci cand e ranit de infidelitatea omului iubit?
O percepe si ca pe o vina a sa, or pur ca pe o vina a partenerului? .. ajunge sa fie complexat?.. si de poate sa ierte..totusi, cum uita?..si cata incredere mai poate avea nu atat in omul prezent, cat in restul oamenilor care ii apar in cale?
In plus, as vrea sa aflu si cum percepe omul care tradeaza-tradarea si 'rana' provocata persoanei dragi. Cat de constient e el/ea de raul pe care il provoaca?..il percepe ca pe un rau care poate lasa urme adanci..sau..ca pe ceva care 'trece'..coz uneori, 'viata e o curva cu toti?'..
Mai presus de faptul ca mintim sau nu (tradare recunoscuta sau descoperita)..suntem ca oameni, responsabili atunci cand tradam?
De ce unii dintre noi atunci cand simtitm nevoia sa fim si infideli..raamnem totusi intr-o relatie? De ce altii considera ca, o viata avand doar, au dreptul sa ascunda infidelitatea si astfel sa priveze pe celalalt de dreptul de a alege intre a pleca sau a ramane in acea relatie?
In fine, ..o sa mai revin cu intrebari pe parcurs.
E o discutie libera intre oameni cu experienta de viata -directa sau indirecta chiar.
Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 03 May 2010 - 01:02 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS