sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

hdd samsung s2 320 gb win 7 sa il returnez ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 13 February 2010 - 01:58 PM

Aseara am achizitionat un hdd extern Samsung S2 320gb, usb, 2.5” am ajuns acasa unde l-am formatat NTFS cu utilitarul de windows (a durat 2h) am copiat unele fisiere pe el (20Gb pt test) cand am dat safe remove windows-ul mi-a zis ca pot sa il scot (insa hdd-ul nu se oprise, ledul era aprins si se simteau vibratii) l-am tras din usb si s-a auzit un sunet ma stident (ca de oprire fortata), idem se intampla daca dau shut down cu hdd cuplat la calculator.
Mentionez ca am ca system un laptop Toshiba L300 pe care rulez windows 7 profesional cu licenta si am incercat sa dau tobleshooting sa vad cu ce solutii scoate windowsul si nimic concludent (dupa ce da asa numitul safe remove daca ma uit in control panel hdd-ul mobil inca mai apare cu semnul exclamarii si cu linck spre trobleshooting)
Am incercat hdd-ul pe un desktop si un laptop cu win XP SP2 (poate 3) si a mers perfect normal indepartarea lui!
0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 13 February 2010 - 02:21 PM

Daca nu esti multumit de el, il poti returna in 2 zile, fara explicatii. Nu imi dau seama daca are o problema reala, dar pentru linistea ta sufleteasca, mai bine il schimbi sau iti iei banii pe el.

#3 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip

Scris 13 February 2010 - 03:14 PM

Vezi postareaDarianna, la Feb 13 2010, 02:21 PM, a spus:

Daca nu esti multumit de el, il poti returna in 2 zile, fara explicatii. Nu imi dau seama daca are o problema reala, dar pentru linistea ta sufleteasca, mai bine il schimbi sau iti iei banii pe el.

asta se va intampla daca nu gasesc o solutie pana luni

firma de la care l-am achizitionat nu are program de weekend

dupa ce m-am jucat prin windows nitel imi afiseaza mesajul:

Windows cannot use this hardware device because it has been prepared for "safe removal", but it has not been removed from the computer. (Code 47)

To fix this problem, unplug this device from your computer and then plug it in again.

dar cum sa il scot cand el nu e stins inca si functioneaza

Aceasta postare a fost editata de TZEP: 13 February 2010 - 03:37 PM

0

#4 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 February 2010 - 01:43 PM

Dupa ce am pierdut o juma de ora cu baietii de la service, care au incercat sa ma prosteasca in fata ca produsul merge desi face exact cum ziceam eu, si nu au vrut sa pobeze un produs similar.... imi zic ca sa imi trimita in service produsul ( adica sa il tina pana la 3 luni cat era termenul legal (36 luni garantie ) in service) dupa care sa zica ca e defect si sa imi returneze banii.

Enervat am zis ca nu sunt de acord si sa imi schimbe produsul sau sa imi dea banii pt ca beneficiez de cele 2 zile de gratie oferite de lege, la care ei cu tupeu mi-au cerut sa arat unde scrie ca merge hdd-ul pe win 7, am facut referire la pagina producatorului unde scrie citez:

"Windows, MAC (1)"

si la baza paginii scrie:

"(1) win7, xp, 2000; MAC OS X"

LA care ei raspund: "Daca vrem sa fiim nesimtiti 1 ala este pt mac" moment in care mi-a sarit capacul (pe banii mei ma luau la misto). Am facut referire la legea OG 19/1992 (atentie ca e revizuita in 27.12.2008) Prin care Orice produs care nu are manual, garantie, (orice acte): in limba romana poate fi returnat direct. AM fost luat cu tupeu daca am verificat monitorul oficial de baieti!!! LA care eu am cerut sa imi dea o foaie prin care refuza sa returneze banii sau chem OPC-ul pe loc. Moment in care au luat hdd-ul si au inceput formalitatile de retur al banilor.

CONCLUZIE Firma Cel este o firma de doi bani, cu respect 0 fata de clienti

Aceasta postare a fost editata de TZEP: 18 February 2010 - 01:45 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Plac video cu pixel shader 3
Recomandare