Sari la conținut
Forum Roportal
forgotten child

Partaj

Postări Recomandate

am si eu o problema... am 18 ani si parintii mei au divortat de 2 ani nefacandu-se partaj pentru a avea eu unde sa locuiesc... eu am ramas cu tatal,dar dupa ce am implinit 18 ani acesta a inceput sa se poarte foarte urat cu mine,sa ma jigneasca in toate felurile,chiar sa imi sugereze sa plec din casa(o garsoniera) pe motiv ca il incurc... eu doresc sa plec cu chirie pentru a putea avea liniste si pentru a putea invata tinand cont ca am Bac anul acesta... am discutat cu mama pentru a se face partaj,dar problema este ca nu mai avem niciun act prin care sa dovedim cumpararea lucrurilor,inclusiv a imobilului si construirea unor anexe in afara orasului(la casa bunicilor).. ce se poate face in acest caz pentru a se face partaj??va rog sa ma ajutati.. sunteti ultima mea speranta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In cazul in care o sa mai intri pe forum, incerc sa-ti raspund...

 

Dreptul recunoscut fiecaruia dintre fostii soti de a sesiza instanta de judecata cu privire la partaj, poate fi valorificat oricand. Deci daca mama ta vrea sa faca acum partajul, poate.

 

In privinta garsonierei, daca a fost cumparata in timpul casatoriei, ea e inclusa in partaj. Trebuie sa te consulti cu un avocat, pentru ca nu mai tin minte unde trebuie sa te duci in cazul in care actele s-au pierdut sau au fost distruse.

 

In privinta altor lucruri cumparate in timpul casatoriei, fiind vorba de probarea unor situatii de fapt, sunt admise oricare din probele reglementate de lege, inclusiv dovada cu martori si prezumtii.

 

Sunt multe lucruri de discutat, de asta cel mai bine e sa apelezi la un avocat...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

in cazul in care nu sunt documente, dovada cu martori e decisiva.

iar in cazul de fata comportamentul tatalui arata multa rea vointa

dupa ce a cerut si primit copilul minor, acum, ccu toate ca are 18 ani, copilu ala E IN TIMPUL STUDIILOR, deci tot in sustinerea financiara a parintilor.

 

un tata care la divort cere copilu, iar apoi il da afara din casa, arata urat de tot in fata instantei. nu exista motiv pentru asa ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×