Prietena mea s-a despartit de mine. Am stat 2 ani de zile cu ea si in acest timp ea mi-a aratat ca ma iubeste, si eu ca un prost nu i-am aratat acelasi lucru, eu acuma realizez cat de mult o iubesc. Ne-am despartit acum 1 saptamana jumate si acum 2 zile a fost ziua mea, m-am imbatat, am lasat orgoliul deoparte si la 3 dimineata am sunat-o sa ii spun cat de mult o iubesc. Atunci ea mi-a spus ca nu vrea sa ma mai vada si mi-a inchis. Eu am tot sunat-o si mi l-a dat pe unu la telefon si ala m-a injurat. Eu la inceput am crezut ca ea s-a culcat cu el, dar s-a jurat pe taica-su (care este mort) ca nu a facut lucrul acesta. Intrebarea mea este cum o recuperez? pentru ca io am impins-o sa se duca la altu' sa ma uite
Cum o recuperez?
Scris 07 August 2009 - 10:15 AM
Prietena mea s-a despartit de mine. Am stat 2 ani de zile cu ea si in acest timp ea mi-a aratat ca ma iubeste, si eu ca un prost nu i-am aratat acelasi lucru, eu acuma realizez cat de mult o iubesc. Ne-am despartit acum 1 saptamana jumate si acum 2 zile a fost ziua mea, m-am imbatat, am lasat orgoliul deoparte si la 3 dimineata am sunat-o sa ii spun cat de mult o iubesc. Atunci ea mi-a spus ca nu vrea sa ma mai vada si mi-a inchis. Eu am tot sunat-o si mi l-a dat pe unu la telefon si ala m-a injurat. Eu la inceput am crezut ca ea s-a culcat cu el, dar s-a jurat pe taica-su (care este mort) ca nu a facut lucrul acesta. Intrebarea mea este cum o recuperez? pentru ca io am impins-o sa se duca la altu' sa ma uite
Scris 07 August 2009 - 10:33 AM
Scris 07 August 2009 - 10:44 AM
Atat de mult, incat dupa o saptamana nici nu s-a culcat cu altul.
Fata a stat cu tine cat i-a convenit, dupa care, ti-a dat 'cancel' pretextand, ca orice femeie, ca esti un nemernic si apoi s-a dus la alt nemernic.
Data viitoare va fugi si alta cu tine.
Get used to it.
Crezi ca daca vei continua sa te umilesti ai sa castigi...sau ai sa pierzi si mai mult?
Scris 07 August 2009 - 10:50 AM
Sfatul meu este sa te gandesti bine ce ai invatat din asta! Bine de tot.
Apoi sa o lasi in pace sa-si vada de viata.
Momentan nu o meriti, pana si modul in care te exprimi... "sa o recuperez" indica acest lucru.
Ea nu este "proprietatea" ta!
Incearca sa te gandesti mai intai la ce ar trebui sa schimbi in tine ca sa o meriti apoi actioneaza si schimba-te!
Cu ceva noroc, si multa munca din partea ta, poate va considera sa mai acorde o sansa relatiei dar trebuie sa fii altfel.
Scris 07 August 2009 - 03:40 PM
onuttzza, la Aug 7 2009, 11:15 AM, a spus:
Nu stiu cum se face ca a dracu' dragoste apare dupa despartire.... 2 ani de zile ce-ai simtit pentru ea? Ce i-ai aratat tu in 2 ani de zile?
Scris 07 August 2009 - 03:55 PM
daca insa realizezi ca ea era femeia visurilor tale ar trebui sa sti mai bine decat toti cum o poti recucerii ... doar ati stat 2 ani impreuna ... sigur sti cum poti ajunge la sufletul ei si cum trebuie sa te comporti ... imi pare ciudat sa ne intrebi pe noi
ps - este posibil sa nu fi fost de nici un ajutor ca ai sunat-o beat, ba chiar este indicat sa nu mai fi asa in preajma ei sau a altor femei daca vrei sa mai ai vo sansa ... sau femeia visurilor tale va fi bautura
Aceasta postare a fost editata de mau77mau: 07 August 2009 - 03:57 PM
Scris 07 August 2009 - 06:01 PM
Scris 08 August 2009 - 12:26 PM
Scris 08 August 2009 - 12:34 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sufocarea
ca abuz de atentie |
InPing | 43 | 2.343 |