Depasirea celor 90 zile legale in spatiul UE.
Scris 29 October 2005 - 06:24 PM
Ce se intimpla la intrarea in tara in cazul care perioada legala de stat in tarile UE,a fost depasita.Ce se poate intimpla?Precizez fatul ca doresc sa vin in tara cu o oferta de munca si trebuie sa ma prezint la ambasada tari din care vin pentru a primi viza de lucru si nu stiu cu ce sa vin,avion,tren sau autocar.
Stie cineva care sint noile reglementari in acest domeniu,pentru ca la noi se schimba legile de la o zi la alta.
Stie cineva care sint noile reglementari in acest domeniu,pentru ca la noi se schimba legile de la o zi la alta.
Scris 31 October 2005 - 02:44 PM
Buna īntrebare, sunt curios daca o sa fie ceva raspunsuri pertinente....eu personal habar n-am, dar nici n-as vrea sa aflu
Scris 09 December 2005 - 01:35 PM
Transivania, la Oct 29 2005, 08:24 PM, a spus:
Ce se intimpla la intrarea in tara in cazul care perioada legala de stat in tarile UE,a fost depasita.Ce se poate intimpla?Precizez fatul ca doresc sa vin in tara cu o oferta de munca si trebuie sa ma prezint la ambasada tari din care vin pentru a primi viza de lucru si nu stiu cu ce sa vin,avion,tren sau autocar.
Avionul are cea ma lejera vama. Iti spun din experienta. Autocarul are cea mai grea vama si nu scapi fara amenda sau interdictie.
Sincer vino cu avionul. E singura modalitate sa te poti intoarce inapoi.
Scris 12 December 2005 - 02:38 PM
se pare ca oricum, sau l-au prins, sau s-a razgāndit, oricum nu prea mai e pe acilea
problema rezolvata !!!
problema rezolvata !!!
Scris 12 December 2005 - 03:28 PM
a vazut omu' ce seriosi suntem si-a luat traisa'n bat, si-a zis, " vere, io ma duc sa trec frontera, oi mai vedea io ce mi-or face aia acolo'sa"...
Sau, dimpotriva, si-o zās : " vere, astia's neseriosi, nici pe forum nu raspund, īmi bag p...āinea'n traista si ramān acilea la cules de zmeura, ca nu mi-a placut salamul cu soia"
"
Sau, dimpotriva, si-o zās : " vere, astia's neseriosi, nici pe forum nu raspund, īmi bag p...āinea'n traista si ramān acilea la cules de zmeura, ca nu mi-a placut salamul cu soia"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
rak dubai | Daniel44 | 0 | 881 |
|
vizita la Tokyo
recomandari |
Ngavrea | 0 | 709 |
|
Care este schimbarea majora pe care a adus-o emigrarea personalitatii dumneavoastra ?
Privind retrospectiv, ati constat o schimbare majora in felul dumneavo |
Saharian | 24 | 9.357 |
|
Parerea dvs despre o emisiune in Elvetia despre Rromi | Filozoful | 0 | 2.178 |
|
Tarom zboara spre America
SUA, la zece ore distanta de Bucuresti |
The Unknown | 4 | 7.627 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS