Pagina 1 din 1
Cum setez monitorul pentru ca boxele sa se auda? boxe monitor incluse->setare audio
Scris 24 March 2009 - 10:13 AM
Buna ziua.Sunt noua pe aici si am nevoie de un sfat
Mi-am cumparat un monitor FUJITSU SIEMENS P15-1 cu boxe incluse, problema este ca nu stiu cum sa-l setez ca se auda sau ce cablu trebuie sa-mi cumpar.Sunt incepatoare intr-ale calculatorului si v-as fii recunoscatoare pentru sfaturi.Multumesc anticipat
Scris 24 March 2009 - 11:24 AM
milla_4, la Mar 24 2009, 09:13 AM, a spus:
Buna ziua.Sunt noua pe aici si am nevoie de un sfat
Mi-am cumparat un monitor FUJITSU SIEMENS P15-1 cu boxe incluse, problema este ca nu stiu cum sa-l setez ca se auda sau ce cablu trebuie sa-mi cumpar.Sunt incepatoare intr-ale calculatorului si v-as fii recunoscatoare pentru sfaturi.Multumesc anticipat
Teoretic un cablu cu doua mufe de genul asta:

Cablu standard audio stereo male/male cu mufa de 3,5 mm
Scris 24 March 2009 - 10:19 PM
Cred ca cel mai corect romaneste ar fi cablu audio stereo jack-jack 3.5 mm tata-tata.
Daca ai driverele placii de sunet instalare, n-ar emai trebui facut nimic.
Tu acuma prin ce ai sunetul ? Daca pe (alte) boxe / casti iti merge, va merge si pe boxele care sunt puse in aceeasi "cutie" cu ecranul. (nu sunt cu nimic mai speciale boxele de acest gen).
Tu acuma prin ce ai sunetul ? Daca pe (alte) boxe / casti iti merge, va merge si pe boxele care sunt puse in aceeasi "cutie" cu ecranul. (nu sunt cu nimic mai speciale boxele de acest gen).
Scris 25 March 2009 - 01:06 PM
Herr Spiegellman, la Mar 24 2009, 10:19 PM, a spus:
Cred ca cel mai corect romaneste ar fi cablu audio stereo jack-jack 3.5 mm tata-tata.
Eu ascult la casti deocamdata, ma voi duce sa-mi cumpar acest tip de cablu.Multumesc
Scris 25 March 2009 - 01:16 PM
Cu placere.
In mod obisnuit ar fi trebuit sa aiba monitorul in cutie asa ceva.
In mod obisnuit ar fi trebuit sa aiba monitorul in cutie asa ceva.
Scris 25 March 2009 - 01:42 PM
Da, stiu in mod normal ar fi trebuit livrat cu tot cu cablul asta, asa am asteptam si eu,dar....nu-i sun sa le cer explicatii.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inovatiile olandezilor ce le poate mintea domnule! | ALX | 1 | 4.104 |
|
imi dispar partitiile din calc | caSSio | 12 | 6.431 |
|
probleme hp | tenesy | 1 | 1.709 |
|