Sari la conținut
Forum Roportal
NicaChristian

Sa am ulcer?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Astazi sunt alte metode mai putin neplacute (ca bariul) , gastroscopia se face cu anestezie care dureaza 15 minute , nici nu realizezi ce se intampla .

 

"Fai da te " cum spun italienii nu ajuta la nimic , n faci decat sa-ti ititi si mai mult stomacul .

Vizita la gastroenterolog este necesara .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Va multumosc nespus de mult pentru informatii, eu am mai luat ceva naturist pentru colon iritabil, este vorba de Lepicol si Salutil care au fost de ceva folos, dar in timp acestea nu prea si-au mai facut efectul, acum am renuntat la stres si nu prea mai ma gandesc, dar mie ca nu stiu cat iar o sa dureze si iar dau de naiba stand cu ochii tintiti din autobuz spre vreun copac mai retras sau vreun eco toilet, deja stiu pozitionarea lor de aici din dr taberei pana la romana sau piata unirii..poate pentru cei care nu sufera de aceasta afectiune o sa li se para amuzant dar cei care sufera de asa ceva pun pariu ca stiu ce vorbesc :) . Acestea fiind spuse inca o data va multumesc si maine chiar la prima ora o sa ma duc la cel mai apropiat plafar sa cumpar aceste preparate. ( Am luat acest Maalox dar din pacate tot ma roade si am luat de 2 ori in 2 ore... )

 

 

Eu sufar de colon iritabil. Nu m-a ajutat debridatul cum m-a ajutat o cura de magneziu si calciu. Am citit o multime de articole despre carentele de magneziu, si acestea pot atinge si sistemul digestiv.

 

Eu am avut si spasmofilie, sunt o fire anxioasa, ma stresez repede si nu ma exteriorizez... Cu colonul iritabil am avut mult de furca. Am inceput sa mananc regulat, sa nu abuzez de cruditati, de ciorbe, de cafea pe stomacul gol.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×