o parere ceva...
Scris 06 July 2008 - 06:11 PM
Buna! am si eu nevoie de un sfat va rog. Sunt impreuna cu un baiat de 8 luni insa el va trebuii sa plece in toamna in alt oras la facultate. Il iubesc mult si nu as vrea sa ne despartim, dar imi e foarte frica deoarece el va putea sa gaseasca pe alcineva acolo si pentru ca nu vom mai sta mai tot timpul impreuna s-ar putea sa dispara iubirea dinre noi. Ce as putea sa fac?
Scris 06 July 2008 - 06:19 PM
Depinde............
Daca este o iubire adevarata persista
tu cati ani ai? nu poti pleca cu el?
Daca este o iubire adevarata persista
tu cati ani ai? nu poti pleca cu el?
Scris 06 July 2008 - 08:26 PM
Eu cred ca amandoi va veti gasi pe altcineva. El clar ca da, ca sunt multe fete si tu iti vei gasi pe altcineva.
Si daca mai ramaneti impreuna, probabil te va insela.
Vorbesc ce se intampla in general.
Si daca mai ramaneti impreuna, probabil te va insela.
Vorbesc ce se intampla in general.
Scris 06 July 2008 - 08:27 PM
eu dau un an maxim de relatie la distanta dar pt o iubire pura . Daca nu , are dreptate catherine
Scris 06 July 2008 - 08:37 PM
mai am 3 ani....chiar ne iubim....dar mi e frica ca se va intampla cum ziceti pt. ca ne vom vedea cam rar...
(
totusi mi a promis ca nu se va uita dupa alcineva, ca va invata...dar de unde sa stiu eu ce va face acolo...
totusi mi a promis ca nu se va uita dupa alcineva, ca va invata...dar de unde sa stiu eu ce va face acolo...
Scris 06 July 2008 - 08:39 PM
al33Xutza, la Jul 6 2008, 09:37 PM, a spus:
mai am 3 ani....chiar ne iubim....dar mi e frica ca se va intampla cum ziceti pt. ca ne vom vedea cam rar...
(
eu am stat 3 ani la distanta
Aceasta postare a fost editata de rise_again: 06 July 2008 - 08:40 PM
Scris 06 July 2008 - 08:52 PM
nu stiu ce sa mai cred.....chiar tinem foarte mult unul la celalalt.....nu stiu ce o sa fac....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Virginitatea" sufletului
...exista asa ceva? Cum ati descrie? |
Andruta* | 139 | 11.210 |
|
va rog ajutati-ma |
IloveShopping | 134 | 70.054 |
|