Salut tuturor...Am luat de pe net niste "THEMES" le-am instalat..toate bune si frumoase, dar am vrut sa revin la cea initiala de la instalarea Windowsului si nu mai pot, nu mai stiu cum... nu o mai gasesc acolo unde ii era locul...ce sfat imi dati??
Pagina 1 din 1
Themes XP
Scris 04 January 2008 - 10:57 PM
Cu "Adjust for best performance" ai īncercat? N-o să-ţi vină să crezi cum se poate mişca XP-ul cu setarea asta! 
My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Visual Effects --> Adjust for best performance
My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Visual Effects --> Adjust for best performance
Scris 04 January 2008 - 11:06 PM
Dap, intradevar 
"My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Visual Effects --> Adjust for best performance"
"My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance --> Settings --> Visual Effects --> Adjust for best performance"
Aceasta postare a fost editata de sefy: 04 January 2008 - 11:08 PM
Scris 04 January 2008 - 11:23 PM
Am incercat si asa cum mi-ati spus dar nu imi apare Windows XP in sectiunea THEMES sunt numai cele care le-am luat de pe net..
Scris 04 January 2008 - 11:28 PM
paulvasilescu, la Jan 4 2008, 11:23 PM, a spus:
Am incercat si asa cum mi-ati spus dar nu imi apare Windows XP in sectiunea THEMES sunt numai cele care le-am luat de pe net..
Ideea era alta: să renunţi la teme, că nu folosesc la nimic şi să īnveţi lucruri utile, care fac sistemul să se mişte mai bine.
Scris 04 January 2008 - 11:35 PM
Ok iti multumesc mult oricum....daca mai stii trucuri de Xp da-mi si mie te rog cind poti....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vista si xp | misugrs | 6 | 5.824 |
|
Windows Vista Ultimate x64
... |
ALX | 6 | 6.703 |
|