Postare poze hi5 fara acord
Scris 26 November 2007 - 02:49 PM
As dori sa aflu daca aveti cunostinte in acest domeniu cum ar trebui procedat.
Scris 26 November 2007 - 03:38 PM
Scris 26 November 2007 - 04:41 PM
fitzroy, la Nov 26 2007, 03:38 PM, a spus:
well am cautat ceva de genu sa vorbesti cu staffu de la hi5 dar nu am gasit nimic de genu.Dar pe langa asta cum ar fi daca l-as da in judecata pe individ asta m-ar interesa care ar fi procedura ce dovezi mi-ar trebui
Aceasta postare a fost editata de aspr: 26 November 2007 - 04:41 PM
Scris 26 November 2007 - 07:30 PM
Dureaza prea mult si nu rezolvi mai nimic.
Te poti duce la politie sa vezi cam ce ai putea rezolva.
Scris 27 November 2007 - 04:15 PM
Poate dura cāteva zile pānă să-ţi proceseze cererea. Dacă ai şi tu un cont al tău, procesul devine mult mai rapid, pentru că este evidentă falsitatea celuilalt cont.
Unei colege i s-a īntāmplat o măgărie şi mai mare -- cineva a postat poze cu ea, pussy-naked. Şi avocata ei a sfătuit-o la fel, să nu se bage īn procese, pentru că n-are rost, iar şansele de identificare a autorului sunt relativ scăzute.
Scris 27 November 2007 - 07:45 PM
daimon, la Nov 27 2007, 04:15 PM, a spus:
Poate dura cāteva zile pānă să-ţi proceseze cererea. Dacă ai şi tu un cont al tău, procesul devine mult mai rapid, pentru că este evidentă falsitatea celuilalt cont.
Unei colege i s-a īntāmplat o măgărie şi mai mare -- cineva a postat poze cu ea, pussy-naked. Şi avocata ei a sfătuit-o la fel, să nu se bage īn procese, pentru că n-are rost, iar şansele de identificare a autorului sunt relativ scăzute.
pai bun si cum rezolv treaba asta ? nu am cont pe hi5 si nici nu am de gand sa imi fac.Cum pot lua legatura mai repede cu stafful hi5.Pozele nu sunt deranjate sau obscene ..dar sunt postate fara acordul meu iar astazi am prins altul facand acelasi lucru . Am martori care a auzit cand cel care m-a fotografiat a specificat ca va folosi pozele pentru profilul facut.
Scris 27 November 2007 - 11:33 PM
iti lezeaza imaginea ta personala cu ceva?
se da drept tine?
vorbeste cu un avocat, eu unul nu-mi dau seama ce "grava infractiune" este asta. si, crede-ma, ca sa poti convinge un site de marimea hi5 sa iti ofere informatii despre un membru, ai nevoie de dovezi solide
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Saracii artistii nostri | joannahart | 8 | 1.109 |
|
Sclavagismul modern
capitalismul=slavagism cu TVA |
Ghijoi | 6 | 1.698 |
|
....mai tineti minte? |