Prietenul meu din copilarie este casatorit de aproximativ 7 ani si locuieste impreuna cu sotia in strainatate. Anul acesta am primit un mail de la el, in care imi spunea ca s-a indragostit de altcineva si ca atunci cand va veni in tara va face demersurile pentru a se desparti de sotie.
Urma sa stea in tara 3 saptamani, din care ultima vroia sa o petreaca impreuna cu iubita.
In a doua saptamana, ma cauta sotia lui si ma roaga sa o ajut, ca ea nu vrea divortul, ca il iubeste si ca a incercat totul pentru a-l face sa ramana cu ea, dar singura nu a reusit. Cunoscandu-i ca fiind o familie foarte fericita, m-am gandit ca poate prietenul meu are o scapare de moment si impreuna cu sotia lui am planuit sa-l facem in asa fel incat sa se indoiasca de sinceritatea iubitei si cu un simplu test, ceva de genul "prietenul la nevoie se cunoaste", sa o testeze, sa vada cat de mult il iubeste.
Iubita a picat testul, iar prietenul meu s-a reintors la sotie, anuland actele care erau deja pe rol.
Eu, bucuros si fericit (ca, dupa parerea mea facusem o fapta buna), vorbesc cu prietena mea (care este prietena foarte apropiata cu sotia; momentan la studiu in strainatate) si ii povestesc.
La care ea ma intreaba daca stiam ca prietenul meu va fi mostenitorul unei averi frumusele, dar ca el nu stie inca, iar sotia lui (care nu stiu de unde aflase) a spus ca ii va spune, dar ca nu a facut-o inca?
Si de atunci ma tot intreb: il iubeste sau vrea doar banii lui?; am facut bine ca am intervenit sau am facut rau?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis