De ce ar trebui să-ți comanzi mâncarea printr-o aplicație specializată

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCluj Napoca, Judetul Cluj, Livrare la domiciliu, mancare, Timisoara
Ultima actualizareLuni 22 iunie 2015
Vizualizari1387

Voteaza & Distribuie

Descriere

Foarte mulți dintre noi, constrânși de programul încărcat și de lipsa timpului liber, ne-am obișnuit, din ce în ce mai mult, să ne comandăm mâncarea de la restaurante care livrează la domiciliu sau la locul de muncă. Din păcate, însă, de multe ori, lucrurile nu sunt, din diferite motive, atât de roz precum par. Veți înțelege imediat despre ce este vorba, odată ce veți vedea ce alternativă aveți la dispoziție și ce avantaje extraordinare prezintă aceasta.

Din fericire, au apărut, și la noi, aplicațiile specializate care reunesc o serie de meniuri de la restaurante diverse, aparținând diferitelor bucătării sau abordări culinare. Astfel, în loc să pierdeți o grămadă de vreme intrând pe site-urile diferitelor restaurante, consultându-le meniurile, comandând telefonic și așteptând de multe ori timp îndelungat să vă fie livrată comanda, puteți folosi o astfel de aplicație.

Concret, acestea reunesc meniurile celor mai bune restaurante din oraș, utilizatorii având posibilitatea de a comanda online, pe site-ul platformei sau folosind versiunile de iOS sau Android ale aplicației, meniul pe care îl doresc livrat, gratuit, la domiciliu sau la locul de muncă sau pe care vor să-l ia personal, la pachet, direct de la restaurant.

În felul acesta, utilizând o aplicație specializată, clienții se bucură de o serie de avantaje evidente față de un sistem clasic de comandă. Astfel, un beneficiu uriaș este timpul efectiv câștigat, datorită modului simplu și rapid în care se face alegerea preparatului, dar și comanda în sine. De asemenea, clientului i se dă posibilitatea de a alege exact meniul dorit din miile de preparate oferite de restaurante listate pe platformă. Totul la distanță de un singur click!

O astfel de aplicație, foarte populară și aflată în plină expansiune, este hipMenu. Dezvoltarea aplicației a fost făcută în 2013 cu ajutorul unei echipe de clujeni, aceasta fiind proprietatea Cloud Treats, o companie americană din în Los Gatos, California, care a conceput și aplicații individuale pentru restaurante precum Subway, Marty sau Indigo.

În numai doi ani de la lansare, platforma a dezvoltat un portofoliu de peste 50 de restaurante din Cluj și Timișoara, poziționându-se ca și lider de piața în ceea ce privește comenzile în Cluj-Napoca. Printre cele mai importante restaurante care se regăsesc pe hipMenu.ro se numără și Pizza Hut Delivery, Subway, Marty Restaurants, Euphoria, Indigo, Express Chef, Salad Box, Lunchbox, Casa del Sole sau Wake Up Pub.

În plus, în acest an, hipMenu își propune atât dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste două orașe, cât și expansiunea pe alte piețe de interes din România. În ceea ce privește numărul de mese livrate prin intermediul aplicației hipMenu, acestea se ridică, doar în ultimul an, la peste 450.000, în Cluj și Timișoara, de 9 ori mai mult decât în cel precedent. Iar trendul este, în continuare, ascendent, de la o lună la alta, în ambele orașe.

Design-ul foarte modern și aerisit al aplicației, fotografiile de foarte bună calitate ale preparatelor, diversitatea meniului, posibilitatea comenzilor de grup, dar și accesibilitatea și ușurința în ceea ceprivește utilizarea determină tot mai mulți utilizatori de internet și de gadget-uri mobile să își comande mâncare prin intermediul hipMenu, în detrimentul altor aplicații de profil. De curând, dezvoltatorii aplicației au creat noi versiuni imbunătățite de iOS și Android, pe care le-au și pus la dispoziția utilizatorilor la începutul lunii iunie.