Mi s-a intamplat ca atunci cand mi-am uitat parola si am incercat sa mi-o recuperez nu reuseam ca scriu codul ala corect ... desi respectam si dimensiunea cu majuscule sau nu si tot nu reuseam ... asta a fost la alt Id nu mai am nevoie dar vreau sa stiu daca vi s-a intamplat si daca e un bug ca e nasol :|
Pagina 1 din 1
Yahoo Mail Lost Password
Scris 24 March 2008 - 01:28 PM
eu mi-am uitatparola la mess, Cum pot sa o aflu,va rog sa ma ajutati
Scris 24 March 2008 - 01:35 PM
Ti-as da-o pe a mea dar nu cred ca o sa merga 
In formularul de login este un link "Forget your ID or password?" Faci click pe el si urmezi pasii. Sau faci o meditatie si-ti amintesti parola..
In formularul de login este un link "Forget your ID or password?" Faci click pe el si urmezi pasii. Sau faci o meditatie si-ti amintesti parola..
Aceasta postare a fost editata de Argv: 24 March 2008 - 01:36 PM
Scris 05 August 2008 - 12:15 PM
skorpiak, la Sep 29 2007, 05:57 PM, a spus:
Mi s-a intamplat ca atunci cand mi-am uitat parola si am incercat sa mi-o recuperez nu reuseam ca scriu codul ala corect ... desi respectam si dimensiunea cu majuscule sau nu si tot nu reuseam ... asta a fost la alt Id nu mai am nevoie dar vreau sa stiu daca vi s-a intamplat si daca e un bug ca e nasol :|
Incearca si cu alt browser,su uita-te jos la "language bar" daca nu cumva e English Programming sau altceva...trebe sa fie English (United States).....iti provoaca multe pagube tampenia asta!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
VECHIME ID(CONT MAIL).
AFLARE VECHIME ID(CONT MAIL). |
Campbel | 0 | 3.262 |
|
parola YAHOO
am uitat |