Intre iubire si ura cat de repede se ating extremele?
Scris 20 August 2007 - 08:43 PM
Ati trait asemenea experiente? Este omul atat de complex? Atat de eronat in sentimente? Atat de categoric?
Poti uri cu adevarat omul cu care ai petrecut un timp in viata iubindu-l mai mult ca pe tine?
Scris 20 August 2007 - 08:45 PM
Miss Take, la Aug 20 2007, 09:43 PM, a spus:
Nu. Eu unul nu pot !
Poţi urī pe cineva doar dacă nu l-ai iubit de la īnceput !
Aceasta postare a fost editata de lupini: 20 August 2007 - 08:45 PM
Scris 20 August 2007 - 08:56 PM
Ati trait asemenea experiente? Este omul atat de complex? Atat de eronat in sentimente? Atat de categoric?
Poti uri cu adevarat omul cu care ai petrecut un timp in viata iubindu-l mai mult ca pe tine?
Da, poti. In special cand sentimentele nu iti sunt impartasite sau te dezamageste ff tare. Insa e ura atunci cand esti furios, cand te simti tradat. Cand iesi din asta, ramai tot cu iubire, cu ce altceva...
Adica, in prezent cred ca jumatate din femeile casatorite (in special din mediul rural) isi urasc sotul si invers, dar traiesc asa...lasand unii de la altii, pentru confort si pentru gura lumii.
Scris 20 August 2007 - 08:58 PM
Scris 20 August 2007 - 09:02 PM
dubito, la Aug 20 2007, 09:56 PM, a spus:
Ura e doar un prag?
Vampiriţa, la Aug 20 2007, 09:58 PM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de Miss Take: 20 August 2007 - 09:03 PM
Scris 20 August 2007 - 09:19 PM
Miss Take, la Aug 20 2007, 10:02 PM, a spus:
Ura e doar un prag?E posibil sa nu fi fost iubire adevarata. Cand iubesti,nu poti uri din toata inima.Sau poti? Habar n-am.Sunt confuza. Dar poate exista minti care ma vor lumina.
Eu nu cred in iubiri ''adevarate'' si ''false''. Daca in momentul ala, la nivelul meu de atunci, eu credeam ca il iubesc pe omul ala, pai l-am iubit.
Am avut o experienta de genul, te inteleg. Dupa o relatie zbuciumata de peste un an si cu intreruperi, care mi-a marcat adolescenta nu intr-un mod placut, in prima faza il uram teribil, dadeam vina pe el pentru ce devenisem, ma transformase. Am refuzat sa il mai vad, sa ii mai vorbesc, nu il suportam, eram f dezamagita. Insa dupa un timp, cand s-au mai asezat lucrurile si am mai crescut putin, mi-am dat seama ca nu e dracul atat de negru...Si ca nu a fost vina nimanui, a fost doar un joc de circumstante nefericite, asa a fost sa fie si a fost spre binele meu. Dupa mult timp ce e drept (sa iti spun exact, vreo 10 luni de la despartirea definitiva) ne-am intalnit si am clarificat...si am fost mai sinceri ca niciodata, fara tot felul de joculete. Si eu in clipa de fata il iubesc ca pe un om drag, chiar daca vorbim o data la doua luni in cazul fericit, am o relatie cu altcineva, insa el e...special.
Acum, ti-am povestit sa nu spui ca vorbesc treburi generale, poate nu era chiar necesar, dar in fine...
Scris 20 August 2007 - 09:21 PM
Scris 20 August 2007 - 09:26 PM
Toate necazurile care ai impresia ca sunt insuportabile in clipa in care esti afundata in ele, in timp devin cele mai importante momente, dupa care te formezi ca om si iti deschid ochii...si inima...
Scris 20 August 2007 - 09:41 PM
dubito, la Aug 20 2007, 10:26 PM, a spus:
Toate necazurile care ai impresia ca sunt insuportabile in clipa in care esti afundata in ele, in timp devin cele mai importante momente, dupa care te formezi ca om si iti deschid ochii...si inima...
Hm. Adevarat ca necazurile iti formeaza caracterul si te maturizeaza,urasti tot ceea ce te dezamageste...dar in final,daca tot asta te apasa,cum poti iubi? Asta nu pricep.
Scris 20 August 2007 - 09:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bună, eu sunt un tip timid, din păcate, şi am cāteva īntrebări | BogdanDK | 143 | 7.668 |
|
Dragostea idealista | S.R. | 83 | 6.115 |
|
Cum sa ramai prieten cu fostul/fosta dupa ce va despartiti
sfaturi |
nightwish | 51 | 8.860 |
|
Daca v-ar insela partenera de viata ce ati face? | Aliodor | 85 | 7.562 |
|
Verigheta | Strut | 155 | 9.076 |
Contact
Facebook