salutare
cine ma poate ajuta si pe mine
cum pot sa ard un cd cu ultima varianta de nero,am un film pe computer si nu vrea nici cum sa il arda
Pagina 1 din 1
nero
Scris 31 July 2007 - 11:21 PM
ximena100, la Jul 31 2007, 11:51 PM, a spus:
cum pot sa ard un cd cu ultima varianta de nero,am un film pe computer si nu vrea nici cum sa il arda
Ce zice? De ce nu vrea sa-l arda? In ce moment nu mai vrea? Trebuie sa apara un mesaj de eroare daca ai facut pasii corecti, extrem de asemanatori cu cei pt versiuni mai vechi.
Unitatea optica e ok?
Poti da mai multe detalii?
Scris 01 August 2007 - 12:14 AM
mil transforma si cind trebuie sa il arda imi zice sa astept si atitnu vrea zice ca totul e okimi zice sa asteptsi nu mai face nimiceu incerc sa il ard cu convert dvdnu stiu daca e bine
EmmaD, la Jul 31 2007, 11:21 PM, a spus:
Ce zice? De ce nu vrea sa-l arda? In ce moment nu mai vrea? Trebuie sa apara un mesaj de eroare daca ai facut pasii corecti, extrem de asemanatori cu cei pt versiuni mai vechi.Unitatea optica e ok? Poti da mai multe detalii?
Scris 01 August 2007 - 12:23 AM
ximena100, la Aug 1 2007, 01:14 AM, a spus:
mil transforma si cind trebuie sa il arda imi zice sa astept si atitnu vrea zice ca totul e okimi zice sa asteptsi nu mai face nimiceu incerc sa il ard cu convert dvdnu stiu daca e bine
Pai nu e bine!
Ca sa faci conversie iti ia vreo doua ore ...de asteptare.
Presupun ca-i un film AVI de 6-700 Mb. Il arzi pur si simplu CD Data.
Nero - Nero burning rom - apare o fereastra ca explorerul, acolo iei cu drag&drop filmul si subtitrarea - Burn!
Spor!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mozilla sunbird | ScS | 1 | 1.377 |
|
Program coafura | tzepi | 6 | 15.066 |
|
Rezultat ciudat in flash | t_mann | 1 | 2.850 |