Am studiat site-urile mai multor pensiuni canine din tara insa nu am fost multumita de nici una. Animalele sunt tinute intr-o cusca de vreo 2m/2m, cu ciment pe jos, pe scurt : ti se face pielea de gaina cand vezi unde ar trebui sa-ti lasi catelul.
Voi v-ati lasat vreodata catelul la o asemenea pensiune? Tot asa erau conditiile?
In zona Cluj/Timisoara cunoasteti ceva pensiuni care ofera conditii mai primitoare?
Pagina 1 din 1
Pensiune canina V-ati lasat vreodata catelul la o pensiune?
Scris 10 June 2007 - 07:31 PM
Minnie, la Jun 8 2007, 10:32 PM, a spus:
Am studiat site-urile mai multor pensiuni canine din tara insa nu am fost multumita de nici una. Animalele sunt tinute intr-o cusca de vreo 2m/2m, cu ciment pe jos, pe scurt : ti se face pielea de gaina cand vezi unde ar trebui sa-ti lasi catelul.
Voi v-ati lasat vreodata catelul la o asemenea pensiune? Tot asa erau conditiile?
In zona Cluj/Timisoara cunoasteti ceva pensiuni care ofera conditii mai primitoare?
nu as avea incredere să imi las animalutzul pe mâa acestor oameni
de unde să stiu eu cum se poartă cu el, dacă il hrănesc cum trebuie....deci răspunsul e NU
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Tasha | 10 | 8.293 |
|
Cu ce va hraniti cainii?
Sanatatea celor mai buni prieteni ai nostri |
iulica_nebunul | 2 | 2.560 |