acum cand suntem la un pas de votul uninominal poporul roman nu este cu mult diferit de poporul din '90....o masa oarba ce alege in functie de carisma,discurs politic si campanie...ba din contra,mai rau,a aparut ''votul de blam''...ultima expresie a neputintei in materie de maturizare politica.
ajung sa cred ca ca daca ar candida un cimpanzeu care promite sa arunce cu banane in d'alde bush sau blair l-am vota pe nerasuflate...am ajuns sa ne dorim sa inlocuim hotii cu bufonii...dar asta poate fiindca romanii nu realizeaza un lucru..intr-o intreprindere este de preferat sa ai un contabil sadic decat unul prost..iar conducerea romaniei are nevoie disperata de profesionalism..acea forma de politician abil care zambeste public atunci cand este jignit si ti-o trage in culise de iesi pe urma insarcinat in luna a 12 a cu tripleti
intrebarea mea este simpla...in situatia votului uninominal veti vota un fotbalist sau un contabil obscur dar competent?...un cantaret cunoscut sau un jurist?....un politician sau un bufon?...fiindca daca nu vom stii sa facem diferenta vom fi mutati pe luna...sa uite comunitatea europeana ca a existat candva un popor roman ce dupa 17 ani... balbaiala a ajuns sa-i placa..asa cum unui detinut incepe sa-i placa inchisoarea.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis