Ce pot face ... impreuna, dar totusi separati ...
Scris 15 May 2007 - 11:50 AM
Scris 15 May 2007 - 12:00 PM
soarele, la May 15 2007, 12:50 PM, a spus:
dupa doar 2 luni tu ai astfel de ganduri?
Scris 15 May 2007 - 12:30 PM
Fiecare suntem sclavii obiceiurilor si lumii in care am crescut.
da, dar suntem oameni si nu animale si nu ne lasam condusi de instincte si ... bla bla ... deci, daca vrei ceva lasa educatia in urma si fa ce vrei acum ... nu te agata de trecut daca vrei sa mergi inainte
Ne-am propos sa ne modelam unul pe celalalt astfel incat sa fie bine pentru amandoi
mare greseala, nu poti schimba pe nimeni decat pe tine insati si daca vrei sa fie bine pentru amandoi nu trebe sa va schimbati ci doar sa va acceptati defectele sau ceea ce nu va convine unul la altul
pentru ce m-am schimbat
pentru a fi langa el
neavand timp sa gandesc probabil voi lua iar o decizie proasta ... am nevoie de timp
inainte de actiune e necesara gandirea si meditarea din inima ... timp ai, liniste in cap ai nevoie si asta o faci singura linistindu-te si crezand in Domnul ca va face ce e mai bine pentru tine, tu doar roaga-L si lasa sa curga ...
el nu se poate schimba si pace
asta sa-ti fie foarte clar
eu am vrut sa-i arat realitatea,
fiecare om are propria realitate, n-ai cum sa i-o arati tu pe a ta decat partiala si mai ales nu i-o baga pe gat ... fiecare are nevoie de independenta
pur si simplu trebuie sa ma respect
respecta-te dar o sa ramai ... singura ; multe femei singure au acelasi principiu: trebuie sa se respecte ...
vreau sa iau decizia corecta
deie Domnul
si sa-i arat ce nu e bine sau cand gresete
asta doar Dumnezeu poate face, nu te mai crede Dumnezeul lui, nu mai incerca sa-i controlezi simtirile si reactiile ... lasa-l pur si simplu sa fie cum e!!!
o relatie inseamana multa acceptare si rabdare fata de celalalt... inseamna sa ii aprobi ceea ce lui ii place chiar daca tie iti provoaca repulsie ... inseamna sa fgii langa el cand plange si nu sa-l dojenesti ca a gresit ... pur si simplu sa fii prietenul lui si sa-l iubesti asa cum e fara sa incerci sa-l schimbi
numa bine ,
Aceasta postare a fost editata de ellla: 15 May 2007 - 12:31 PM
Scris 15 May 2007 - 12:48 PM
Este cam devreme sa ceri cuiva sa se schimba.Si oricum intr-o relatie nu ii ceri partenerului sa se schimbe,poti doar sa ii spui ce te deranjeaza,cum vezi tu relatia,cum ai vrea sa fie...dar nu sa spui:"trebuie sa te schimbi".Fiecare trebuie sa se schimbe pentru el si mai apoi ptr ceilalti.Daca vrei sa il aduci la forma pe care o doresti tu sa fie,isi va pierde din naturalete,din felul sau de a fi.Persoanele pe care le iubim trebuie sa le acceptam asa cum sunt cu bune si rele si sa ii sustinem sau sa ii ajutam-cum putem-sa se schimbe singuri-daca asta vor ei,nu noi. (valabil si invers)
Daca dupa 2 luni,tu ai ajuns sa ai depresii,si sa iti pui astfel de probleme-in loc sa va cunoasteti cat mai bine,sa incercati sa va acceptati,sa va bucurati de lucrurile simple,sa va iubiti si sa fiti fericiti.......
NEXT.S-ar putea sa nu fie el alesul....
P.S. Dati-va timp oameni buni..de abia aveti 2 luni..sunteti la inceput....pai dupa 2 ani ce veti face?????
Scris 15 May 2007 - 06:48 PM
Scris 16 May 2007 - 02:43 AM
Si iar se mai spune ca, de e necesar sa reprosam ceva cuiva, sa incepem cu calitatile lui si apoi cu defectele noastre.
Regula de aur: zambeste. Sufletului tau in primul rand. Meriti.
Scris 16 May 2007 - 10:11 AM
soarele, la May 15 2007, 07:48 PM, a spus:
rabdare si dragoste ...
si respecta regula de aur de mai sus
ps.lumea te intelege dar nu iti poate daceva ce numai la Dumnezeu exista ... in fond fiecare trebe sa aiba grija de el insasi si apoi de ceilalti
Scris 16 May 2007 - 10:47 PM
Relatii de genul asta nu duc la nimic bun. Nu pot duce, chai daca uneori sunt neintelegeri intre doi parteneri terbuie sa fie cat mai rare si sa faca impacarea cat mai dulce. Dar ea, impacarea, nu poate fi <dulce> dupa ce arunci o ploaie de jigniri....
Mai reflecta, si revino cu o veste buna, oricare ar fi ea!!
Scris 18 May 2007 - 04:43 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
A insela
ce intelegem, de ce o facem, de ce suntem lasi |
zizou_mike | 37 | 7.998 |
|
Ce sa inteleg ?
Love help. |