Spondiloza cervicala
Scris 06 September 2006 - 04:49 PM
Scris 06 September 2006 - 05:11 PM
Sanatate!
Scris 06 September 2006 - 05:44 PM
Scris 06 September 2006 - 07:38 PM
Ca medicatie foarte bine merge Tanakan-ul care este pe baza unui extract din frunze de gingko biloba. Atentie desi este mai scump Tanakanul merita, Bilobil sau Gingko plus ori alte produse nu sunt la fel de eficiente. In cazul in care ai posibilitatea poti face ceai de gingko biloba (daca ai un astfel de arbore prin orasul tau).
Multa sanatate !
Scris 12 September 2006 - 08:51 PM
Scris 14 February 2007 - 01:57 PM
Scris 18 February 2007 - 07:34 PM
imi pare rau pt tine.esti tratata doar simptomatic. adevarata ta problema nu este doar spondiloza cervicala.cand te saturi de tratamente,cauta-ma.
numai bine
eva
Scris 16 April 2007 - 06:16 PM
- Am 27 ani si sunt postas, as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie daca la spondiloza simti ca nu respiri normal,daca sunt stari de lesin ,palpitatii,dureri pe coloana?multumesc anticipat.De exemplu eu am crezut ca am ceva la inima dar analizele au iesit bine dar nu scap de palpitatii si dureri intre omoplat si coloana pe care le am de aproape un an.as putea sa am hernie de disc sau ceva la inima care sa nu apara pe EKG,DOPLER,ECOGRAFIE.ce analize sa mai fac?
Aceasta postare a fost editata de ovy2003: 16 April 2007 - 07:02 PM
Scris 14 May 2007 - 02:52 PM
- Am 27 ani si sunt postas, as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie daca la spondiloza simti ca nu respiri normal,daca sunt stari de lesin ,palpitatii,dureri pe coloana?multumesc anticipat.De exemplu eu am crezut ca am ceva la inima dar analizele au iesit bine dar nu scap de palpitatii si dureri intre omoplat si coloana pe care le am de aproape un an.as putea sa am hernie de disc sau ceva la inima care sa nu apara pe EKG,DOPLER,ECOGRAFIE.ce analize sa mai fac?
Domnule postas nu va speriati ca sunteti sanatos tun
toate simptomele sunt de la spondiloza aceleasi simptome pe care le am si eu
Scris 27 May 2007 - 11:37 AM
Si eu am aceasta spondiloza cervicala si sunt aproape disperat. Am dureri de ceafa aproape permanente. are cineva idee daca spondiloza cervicala este operabila? A fost cineva la doctorul Exergian pe aceasta tema? Am incercat masaje, osteopatie, acupunctura, fizioterapie. NU mai stiu ce sa mai incerc. Am 40 de ani si faptul ca durerea persista 80% din timp ma inebuneste. O sa fac curand si un RMN sa vad daca mai este ceva in afara de spondiloza cervicala si o sa incerc sa ajung la doctorul exergian. Are cineva alte sugestii?de doi ani de zile am ameteli foarte mari,dureri de cap si dupa cap,am fost la doctr miau facut toate analizele ,toate controalele la cap,ochi ,urechi si nu miau gasit nimic cine poate sami spuna daca e vorba de o spondiloza cervicala? si ce trebue sa fac? sant foarte speriata.astept sfaturi de la voi si va multumesc anticipat.