Sari la conținut
Forum Roportal
dejju

Referate

Postări Recomandate

:spiteful: M`am uitat pe forum`ul asta si nu am gasit nicaieri un titlu asemanator. Mie, cel putin mi se cer la scoala ca referatele sa fie scrise de mana; sunt mai mult ca sigur ca nu sunt singurul care ma lovesc de problema asta. Hai s`o dezvoltam, sa expunem idei, linkuri in caz ca exista asa ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai poate ca exista un motiv intemeiat pentru care vi se cere asta: sa puneti mana sa cititi, sa va ganditi nitel la ce ati citit si sa sintetizati subiectul cu propriile voastre cuvinte. Dezvolta abilitati de cautare a informatiei, ajuta la asimilarea lor prin parcurgerea materialului, capacitatea de sinteza si exprimarea in limba romana. :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

p-asta cu scrisul de mana chiar n-am auzit-o...in liceu profii insistau sa fie facute la calculator. la facultate nici nu intra in discutie scrisul de mana pentru proiecte si altele. shur'tugal are dreptate..cred ca profii s-au saturat de copy paste si vor sa munciti un pic mai mult, sa fie si ceva de la elev in referat nu doar numele :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×