Din umbra trenei regale

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4600

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se pare ca designerul care lucreaza la rochia de mireasa a lui Kate Middleton aproape ca si-a dezvaluit numele. Directorul creatin de la U. S. label Theory, Olivier Theyskens, aproape ca a spus numele celui care ii croieste rochia viitoarei mirese. Acest lucru a starnit din nou curiozitatea tuturor cu privire la rochia miresei Kate.





Kate Middleton


Kate Middleton



La cea mai importanta nunta din Marea Britanie si nu numai, se anunta in jur de doua miliarde de telespectatori, cam 1900 de invitati. Vor fi, de asemenea, patru domnisoare de onoare si doua torturi de nunta.


La cate informatii le-au scapat mirilor si dupa cum au incercat sa le ascunda, ne miram ca s-a dezvaluit si data. Dar se stie deja de ceva timp ca pe 29 aprilie nimeni nu face altceva decat sa urmareasca nunta, iar cei mai privilegiati sa participe la eveniment. Totusi, marea surpriza este reprezentata inca de rochia de mireasa a lui Kate Middleton.





rochie de mireasa


rochie de mireasa, designer Sophie Cranston


designer Sophie Cranston



Pe numele ei, Catherine Middleton, pregateste o surpiza de mari proportii pentru cand va aparea pe aleea centrala de la catedrala Wesminster de la Londra. Tot poporul si chiar intreaga planeta asteapta sa vada ce fel de rochie va avea, iar foarte multi asociaza acest lucru cu felul de regina care ar putea fi, in functie de tinuta vestimentara, care se spune ca i-ar prezenta si personalitatea, nu numai gusturile.




rochia de mireasa a Printesei Diana


rochia de mireasa


a Printesei Diana



La un moment dat, s-a zvonit ca designerul ar fi Sarah Burton de la casa de moda Alexander McQueen, dar acestia au dezmintit stirea. Cel de la huffingtonpost.com au spus ca rochia va fi realizata de Sophie Cranston, iar cei de la Daily Mail sustineau initial ca rochia ar fi creata chiar de mireasa.


Alexandra Shulman, redactorul sef al publicatiei Vogue din Marea Britanie a mentionat:


Rochia sa nu este o simpla rochie de mireasa, ci un fel de drapel urias, simbolizand gusturile sale, angajamentul (sau non-angajamentul) fata de trenduri, atitudinea sa fata de bani, in momentul in care tara trece printr-o criza economica.


Putem intelege astfel de ce se acorda o importanta atat de crescuta rochiei de mireasa, alegerii ei. Va spune despre Kate mai multe lucruri decat am aflat pana acum, tocmai de aceea lumea sta cu ochii in patru si nu face altceva decat sa se gandeasca la rochia miresei ori sa si-o imagineze. Astfel, toata lumea speculeaza si se gandeste la rochiile anterioare, purtate de printesele Angliei.




Rochie de mireasa Alexander McQueen, designer Sarah Burton


Rochie de mireasa Alexander McQueen,


designer Sarah Burton



Spre exemplu, printesa Diana, mama printului William, a avut o rochie voluminoasa, cu o trena foarte lunga, pe cand, in momentul de fata, moda prefera tinute cat mai lejere. De asemenea, se tine cont de faptul ca Kate va dori sa isi puna in valoare silueta.


Totodata, va trebui sa tina cont si de decorul casatoriei, deoarece au ales o catedrala gotica de secol 13. Si pentru ca reprezinta de foarte mult timp o traditie in Europa, majoritatea considera ca rochia va fi alba, iar mireasa va purta un voal si probabil o tiara (simbolul monarhiei).


Persoana care a sustinut ca ii cunoaste identitatea celui care ii realizeaza rochia miresei a declarat ca nu va spune niciodata. De asemenea, nici nu a raspuns negativ cand reporterii si-au incercat norocul cu diverse nume de designeri. Astfel, manusa a fost aruncata si toata lumea se gandeste: "Cine ar putea fi designerul printesei?".


Se pare, totusi, ca mireasa va purta manusi, pentru ca nu poti sa mergi la biserica Westminster intr-o rochie fara manusi. De asemenea, multi prezic foarte siguri pe ei ca va purta si un voal. Totusi, vineri, designerul, fie ca e faimos sau nu, isi va dezvalui numele. Deocamdata, insa, Theyskens va pastra numele atat de dorit doar pentru el.


surse: mediafax.ro


dailymai.co.uk